Relatiebemiddeling

get-once

http://www.datingautoriteit.nl/link/get-once/
Naar de website

Informatie Once.nl

Ben je een lid bij Once.nl dan kun je wel tot 4 matches per dag verwachten. Onze database zit vol met leden dat er altijd wel een match beschikbaar is. De matches worden ook niet zomaar gedaan. Deze worden door onze deskundige medewerkers met de hand geselecteerd. Zodra je een match hebt gekregen krijg je 24 uur de gelegenheid om elkaar te leren kennen. Wil je meer van elkaar weten, meer met elkaar chatten dan dienen jullie allebei voor de ‘like’ knopje te gaan. Hiermee zul je dan ongelimiteerd met elkaar kunnen chatten. Vindt je de match niet zo leuk, dan laat je de 24 uur gewoon voorbij gaan en ga je door naar de volgende match.

 

App Once.nl

Once.nl heeft ook een app die je gratis kan downloaden. Je bent dus niet verplicht om persee achter je pc of laptop te zitten. Je kunt het vrij en blij downloaden voor je telefoon of tablet. Je krijgt elke dag een nieuwe match te zien in je inbox. Heeft de ander persoon ook interesse in jou dan kunnen jullie beiden ervoor kiezen om ongelimiteerd te chatten. Zie jij jezelf al seen Casanova, dan hebben wij voor u de kroontjes systeem. Dit is iets unieks dat u alleen bij Once kunt vinden. Het is net als de welbekende credit systeem, alleen hebben wij onze eigen aanpassingen toegevoegd. Met deze in-app betaalde valuta geven wij u de mogelijkheid om uw kansen op de app zelf meer en meer te vergroten.

 

Kroontjes Once.nl

Wat zijn kroontjes precies? Zoals eerder vemeld zou je dit kunnen vergelijke met de welbekende credit systeem, alleen hebben wij het onze eigen draai gegeven. Wij willen u voorstellen aan de premium kroontjes functies. Schaf je deze kroontjes aan vergroot je jouw kans op het vinden van liefde. Onze kroontjes functies zijn als volgt:

  • Je kunt zelf matches kiezen zonder dat de ander persoon een bericht daarvan krijgt
  • Je kunt matches die jou nog niet ‘geliked’ hebben een berichtje sturen om dat ijs te breken
  • Je kunt opnieuw gematched worden met iemand die online is op dat moment
  • Je kunt chat requests sturen en ontvangen van de persoon die jij erg leuk vindt.
  • Maak gebruik van de persoonlijke matchmaker. Je kunt dus in contact komen met onze deskundige matchmaker die profielen kan voorstellen aan jou van wat hij of zij vindt dat bij je past.

 

Matches Once.nl

Matches krijg je niet zomaar bij ons. Onze matchmaking team kiest handmatig je matches uit. Zij leggen vooral nadruk op de actieve leden en gebruiken alle informatie die jij ons hebt gegeven om de juiste match te vinden. Het kan wel eens voorkomen dat er dagen zijn dat onze matchmakers geen actieve gebruikers kunnen vinden binnen jouw gebied. Dan zul je dus merken dat wij matches voor je hebben gezocht die wat verder weg wonen. Meestal willen de leden iemand hebben die dichtbij woont, of gewoon van dezelfde buurt is, maar verassend genoeg hebben wij ook heel wat success verhalen mogen ontvangen van lange afstand matches. Enkele keren kwam het zelfs voor dat de talen niet matchen. Ga dan voor de zekerheid na welke taal je hebt opgegeven bij je profiel.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close