Relatiebemiddeling

take2

http://www.datingautoriteit.nl/link/take2/
Naar de website

 

Take2 is een moderne aanpak voor een eeuwenoud probleem: het vinden van een relatie. Op het internet zijn er heel veel verschillende plekken waar je kan chatten, daten en afspreken met nieuwe mensen. Toch zijn deze plekken lang niet altijd even geschikt. Voor sommige mensen werkt internet daten simpelweg niet. Het constant online flirten met anderen kan erg lastig zijn, vooral als je elkaar niet in het echt kan spreken. Het is dan ook niet gek dat veel mensen liever in persoon afspreken dan online praten.

Take2 brengt hier verandering in door mensen persoonlijk te koppelen aan anderen die gelijkgestemd zijn. Hierdoor heb je dus toegang tot de grote pool van mensen online, doch heb je het voordeel dat je alleen mensen spreekt die daadwerkelijk bij jou aansluiten.

Take2 biedt relatiebemiddeling voor mensen tussen de 35 en 80 jaar oud.

 

Is Take2 gratis?

Take2 is niet gratis. Zoals veel andere online dating initiatieven moet je betalen om deel te kunnen nemen. In het geval van Take2 betaal je echter niet voor het deelnemen aan een geautomatiseerd systeem waar je het zelf uit moet zoeken. Take2 geeft persoonlijke begeleiding en zorgt er zelf voor dat jij gekoppeld wordt aan leuke mensen.

Prijzen zijn afhankelijk van waar je gebruik van maakt.

Inschrijfkosten bedragen eenmalig 150 euro, vervolgt door een maandelijks abonnement van 45 euro per maand. Hiervoor ontvang je verschillende dingen zoals:

  • Een intakegesprek met een persoonlijke coach aan huis
  • Foto’s voor het dossier
  • Het opmaken van een goede profielomschrijving
  • Telefonisch bespreken van je dossier

 

Is Take2 betrouwbaar?

In tegenstelling tot de schimmige online datingsites waar je bijvoorbeeld je creditkaart gegevens achter moet laten is Take2 een gerenommeerd bedrijf. Ze zijn al meer dan 6 jaar actief bezig met het koppelen van singles uit verschillende leeftijdscategorien. Het mooie van Take2 is dat je persoonlijke aandacht krijgt waardoor je er altijd beter voor staat dan andere dating sites.

Het grote voordeel van Take2 is dat ze een open bedrijf zijn. Mocht je vragen, klachten of aanmerkingen hebben, dan kun je ze simpelweg bereiken via je persoonlijke coach of bijvoorbeeld via Facebook of Twitter.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close