Chatten

paiq

https://www.datingautoriteit.nl/link/paiq/
Naar de website

Paiq informatie
Wil je graag een leuke date, maar vind je de meeste datingsites teveel een vleeskeuring? Bij paiq  ontmoet je leuke singles en leer je elkaar eerst goed kennen voordat je pas een foto te zien krijgt. Dit is volgens ons een ontzettend leuke manier om andere singles te leren kennen. Je hoeft zo nooit meer eindeloos door te klikken tot je eindelijk een leuk profiel gevonden hebt. Je leert elkaar gewoon direct beter kennen.

Opzeggen Paiq
Bij Paiq sluit je geen abonnement af. Paiq opzeggen is dus eigenlijk helemaal niet nodig. Het kan natuurlijk wel dat je de ware liefde via de datingsite gevonden hebt. Je kan dan wel je account bij paiq opzeggen. Dit kan je doen door in te loggen en naar je profiel te gaan. Je klikt hier vervolgens op je lidmaatschap en op uitschrijven. Na het invullen van je wachtwoord kan je jezelf uitschrijven.

Kosten Paiq
Een paiq gratis full membership krijg je eigenlijk direct na het aanmaken van een account. Je kan direct chatten en berichten sturen naar een mogelijke match. Er zijn eventueel wel extra opties waar je voor kan betalen met credits. De paiq kosten vallen dus relatief mee omdat je vrijwel alles gratis kan doen. Met credits is het wel mogelijk om een foto bijvoorbeeld direct zichtbaar te krijgen. Je hoeft dan niet eerst te chatten. Je kan met credits ook iemand z’n hobby’s onthullen of onzichtbaar worden voor bepaalde contacten. Je krijgt alleen wel maar 1 match per week met een paiq gratis full membership. Het is ook mogelijk om een abonnement te nemen zodat je meerdere matches per dag krijgt. De paiq kosten zijn dan minimaal € 6 per maand.

Paiq activiteiten
Na inloggen paiq kan je direct op zoek gaan naar een match. Met een paiq.nl gratis account kan je één match per week krijgen. Met deze match kan je gaan chatten en elkaar beter leren kennen. Pas op het moment dat jullie 8 minuten aan het chatten zijn verschijnt er een foto van de ander. Je leert elkaar dus eerst kennen voordat je weet wie je voor je hebt. Tegen betaling is het mogelijk om meerdere matches per dag te krijgen. Je sluit hiervoor een abonnement af waarbij je elke maand een bedrag betaalt. Paiq gratis is dus alleen als je genoegen neemt met één match per maand.

Gratis mogelijkheden Paiq
Met een paiq gratis account kan je gratis contacten leggen met een kennismakingsspel. Eén keer per week krijg je een match. Uiteraard kan je met je contacten gratis gaan chatten. Als blijkt dat jullie het gezellig hebben dan krijgen jullie elkaars foto te zien. Dit is na 8 minuten chatten. Met credits is het mogelijk om eventueel sneller een foto te zien bij paiq .

Klantenservice van Paiq
De klantenservice van de datingsite is verkrijgbaar per mail of live chat. Via de chat kan je direct je vragen stellen aan een medewerker van de klantenservice. Dit is bijvoorbeeld handig als je een probleem hebt op de website. Onze paiq ervaringen zijn absoluut positief met de klantenservice. Wij hadden altijd het idee dat de site goed bereikbaar is en we met vragen direct geholpen werden. De klantenservice is naast het hele concept absoluut een pluspunt.

Mobiele app van Paiq
De paiq app is ideaal om een leuke match te vinden. Je kan vanaf je mobiel direct chatten met leuke contacten en binnen 8 minuten is de foto zichtbaar. De paiq app is eenvoudig te downloaden in de App store of Google play store.

Veilig daten met Paiq
Je kan zonder problemen veilig daten via Paiq. De paiq ervaringen zijn eigenlijk alleen maar positief. Doordat je eerst moeite moet doen om elkaar te leren kennen zijn het vooral serieuze singles die hier op zoek zijn naar een relatie. Daar komt nog eens bij dat paiq.nl gratis te gebruiken is om een match te vinden. Als je meer matches wil is een abonnement handig. Met een kortingscode paiq kan je sneller een leuke match vinden.

Hoe werkt Paiq?
De online datingsite werkt eigenlijk anders dan je gewend bent. Na het inloggen paiq kan je op zoek gaan naar leuke contacten. Als een contact online is kan je met elkaar gaan chatten. Tijdens de chat kan je echt met een paiq contact leggen. Je kan eerst kijken of jullie hobby’s en karakters een match zijn. Pas na 8 minuten chatten krijg je een foto te zien. Je weet dan pas hoe iemand eruit ziet. Zo krijg je echt een match op elkaars persoonlijkheid en niet op basis van uiterlijk.

Paiq singlefeesten
Helaas zijn er nog geen paiq events geweest. De website is nog vrij nieuw en dankzij het kopen van credits investeer je in de site. Het zou dus zomaar kunnen dat er in de toekomst wel paiq events georganiseerd worden. Wie weet kan je dus in de toekomst wel naar een paiq feest toe. Je kan hier je paiq contact in het echt ontmoeten.

Paiq video

Helaas is het niet mogelijk om video’s op je account te zetten. Dit is natuurlijk zo op dit moment. Het zou goed kunnen dat je in de toekomst wel je video’s met potentiële matches kan delen.

Paiq review
Als je het ons vraagt zijn we super enthousiast over Paiq. Het is één van de weinige originele datingsites. Je kan hier tenminste een date vinden op basis van karakter in plaats van een sexy foto. Onze tip is wel om gebruik te maken van een kortingscode paiq en een abonnement af te sluiten. Eén match per week is namelijk veel te weinig als je op zoek bent naar de ware liefde. Mocht je de liefde gevonden hebben dan kan je altijd paiq verwijderen. Het enige wat we misschien nog missen is een speciaal paiq feest waarbij je jouw liefde in het echt kan ontmoeten. Wie weet komt er in de toekomst wel een paiq actie waarbij je wel naar een speciaal feest kan gaan.

Schrijf ook een review over Paiq
Doe mee aan onze paiq actie en maak zelf gebruik van deze leuke datingsite. Als je ervaringen met de site hebt dan kan je deze hier direct online met ons delen. Als de site niets blijkt te zijn, dan kan je paiq verwijderen en direct hier een review achterlaten. Uiteraard zijn de positieve reviews ook welkom want wij zijn absoluut enthousiast!

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close