Blog

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Een relatiebreuk is nooit leuk. Misschien heb je het zelf uitgemaakt en heb je hier wellicht spijt van. Of misschien wil jij je ex laten inzien dat hij een fout heeft gemaakt. Het is mogelijk om je ex terug te krijgen, mits je dit op de juiste manier aanpakt. Zorg ervoor dat jij je hierbij niet laat leiden door je emoties. Dit werkt vaak de verkeerde kant op. Houd in ieder geval rekening met de volgende tien tips:

1. Bedenk of je hem echt terug wilt
Mis jij je ex? Of mis je het hebben van een relatie? Zeker wanneer jullie lang bij elkaar zijn geweest, kan het lastig zijn om ineens weer vrijgezel te zijn. Wees realistisch en bedenk of jullie weer bij elkaar kunnen komen. Wellicht is er teveel gebeurd.

2. Doe het rustig aan
Accepteer dat jullie beiden tijd nodig hebben om over liefdesverdriet te komen. Hetzelfde geldt in principe ook om voor bij elkaar te komen. Geef het de tijd. Soms kan het ook heel goed zijn om een tijdelijke pauze in te lassen. Vaak kom je dan juist weer nader tot elkaar.

3. Geef je lover de ruimte
Ga niet de hele tijd achter je ex aan. Ga diegene niet constant berichtjes sturen of bellen. Dit geeft juist een averechts effect. Probeer ook niet de hele tijd zijn social media te checken om te kijken wat hij allemaal doet. Dan ga jij je allemaal rare dingen in je hoofd halen.

4. Probeer contact met familie en vrienden van je ex te vermijden
Als je wel contact hebt, ga het dan niet constant of je ex hebben. Houd wel de lijntjes open en wees discreet en respectvol. Het blijft natuurlijk zijn of haar familie en vrienden. Het zal geen goed doen als je negatief over je ex gaat praten.

5. Bespioneer niet, ook niet door middel van je vrienden
Dit zal je niet helpen om over je liefdesverdriet heen te komen. Liefdesverdriet is namelijk geen goede basis voor een nieuwe relatie.

6. Vrijblijvend contact opnemen
Probeer contact op te nemen. Stuur bijvoorbeeld een bericht, waarin je hem uitnodigt om weer contact met je op te nemen. Doe dit vrijblijvend en zorg dat je niet dwingend overkomt.

7. Geef toe waar je fout zat
Wees eerlijk en realistisch. Probeer eventueel op bepaalde vlakken te veranderen. Hiermee zal je zeker indruk maken op je ex. Dit bewijst dat je hem of haar weer terug wilt. Bovendien zal een restyling van bijvoorbeeld je uiterlijk ook veel indruk maken.

8. Laat je niet beïnvloeden door je emoties
Niemand staat te wachten op iemand met zeer wisselende of juist depressieve stemming. Probeer positief te blijven. Bovendien is het niet echt aantrekkelijk voor je ex om weer terug te gaan naar iemand die zich zo gedraagt. Gedraag je ook zeker niet als het slachtoffer.

9. Lach en geniet
Liefdesverdriet is altijd pijnlijk. Soms mag je hier even aan toe geven. Maar ga vervolgens weer verder. Er zijn meer dingen in het leven. Probeer daarvan te genieten. Ga bijvoorbeeld iets leuks doen met vrienden of vriendinnen. Dit zal je afleiden.

10. Leid je leven
Deze sluit aan op nummer 9. Ga door met je leven en geniet ervan. Je hebt de controle over je eigen leven. Je levensgeluk is niet afhankelijk van die ene persoon. Bovendien ben je veel aantrekkelijker wanneer jij je goed voelt en alleen ook gelukkig kan zijn.

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close