Blog

11 dates die gegarandeerd tot seks zullen leiden

Als man zijnde wil je zo nu en dan een vrouw veroveren. Op de een of andere manier zal je de vrouw toch zien te overtuigen dat ze met je mee naar huis gaat. Of mee naar bed. Dit is afhankelijk van de plek waar jij je bevindt. We geven een aantal suggesties dat een vrouw in de stemming zullen brengen.

1. Rap wedstrijd
Daag een vrouw uit en ontmoet elkaar onder de brug. Weiger met haar te praten voor de wedstrijd. Verlies vervolgens de strijd. Dit zal haar doen realiseren dat je gevoelig bent en dromen hebt.

2. Een baard van bijen
Wist je dat bijen en vrouwen het meest van elkaar DNA delen? Bewijs dat je bijen kan veroveren. Het is duidelijk dat je de vrouw in kwestie dan ook kan veroveren.

3. Werelds grootste bal garen
Vrouwen worden opgewonden van garen. Wellicht is het ook een metafoor om jullie met elkaar te verbinden. Misschien ligt het ook wel aan de geur van draden.

4. Voldemort verslaan
Voordat ze met je naar bed gaat, zal je moeten laten zien dat je een vijand kan verslaan. Dit geeft haar een gevoel van veiligheid. Hierbij kan je gaan voor een standaard pistool in het daglicht. Maar het kan een stuk indrukwekkender. Bijvoorbeeld door het duel met de grootste tovenaar aller tijden aan te gaan. Dit zal haar zeker opwinden.

5. Tomb raiding
Van nature voelen vrouwen zich aangetrokken tot jagers. Dus als je kan bewijzen dat je een verborgen tempel kan onthullen en openen en daarbij ook nog obstakels kan overleven, zal dat bewijzen dat je een man bent waar een vrouw echt op kan vertrouwen. Je krijgt bonuspunten als je aan een kuil met slangen kan ontsnappen.

6. Maken van worst
Vrouwen realiseren zich dit niet, maar jij weet nu dat worsten een vorm hebben waar vrouwen van houden. Door het maken van gepureerd rauw vlees zal je gelijk een beroep doen op haar dierlijke kant.

7. De ring naar de Mount Doom brengen
Vrouwen vinden een uitje enig. Maar een tripje naar Cotswold is misschien een beetje te veel van het goeie. Stel je voor dat je voor een duur hotel moet betalen en daar niet eens wat voor terug krijgt. Het doorkruisen van Mordor – daarentegen – zal veel indruk maken. Vernietig de ring terwijl je de grootste vijand verslaat.

8. Een gala op Netherfield Park
Dames houden wel van een fancy gala. Wat is er nou leuker om deze bij je thuis te houden? Nodig alle Bennett gezusters uit en wees er zeker van dat Mr. Wickham je niet blokkeert. Tegen het einde van de avond zit jij onder haar jurk.

9. Tocht door de woestijn
Niets zal een vrouw meer manipuleren dan wanneer je haar – half bewusteloze lichaam – naar de dichtstbijzijnde waterbron brengt. Ze zal zo dankbaar zijn dat je haar hebt gevonden in de woestijn en bijna was uitgedroogd, dat ze wel seks met je moet hebben.

10. Kernsplitsing
Er zijn een aantal zaken die sexyer zijn dan de waarschijnlijkheid van een plotselinge dood. Ze laten constant hun ondergoed zakken voor mannen welke een schematische kernreactie kunnen veroorzaken.

11. Behandel haar als een persoon, luister en respect haar en vraag vervolgens of ze seks met je wil hebben.
Misschien een gekke gedachte, maar we hebben deze toch in het rijtje gezet.

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close