Algemene Datingsites

tilburgdating

http://www.datingautoriteit.nl/link/tilburgdating/
Naar de website

 

Tilburgdating is een online datingplatform, gericht op bewoners uit Tilburg en omstreken. Tilburgers die dus op zoek zijn naar singles uit de buurt, kunnen zich op deze datingsite inschrijven om zo contacten te leggen met mensen uit de omgeving. Dit maakt de stap om elkaar te ontmoeten een stuk kleiner, waardoor het daten nog gemakkelijker wordt gemaakt.  

Via de site kan eenvoudig een profiel worden aangemaakt, waarop u zichzelf kunt voorstellen. Vervolgens kunt u de profielen van andere Tilburgers bekijken en zelf bepalen met wie u graag contact wilt opnemen. Alleen de relevante matches worden getoond: er wordt dus gekeken naar welke andere Tilburgers er het best bij u zullen passen, zodat het zoekproces voor u wordt vergemakkelijkt.

 

Is Tilburgdating gratis?

Het aanmaken van een profiel op Tilburgdating is eenvoudig: de registratie kan binnen 2 minuten worden doorlopen, zonder dat er hierbij abonnementskosten of andere verborgen kosten aan te pas komen. Na deze gratis aanmelding, ontvangt de klant vijf flirts. Hiermee kan dus vijf keer contact worden gelegd met andere personen die zich aangemeld hebben op de site. Zijn deze vijf flirts verlopen, dan kost het leggen van contact op Tilburgdating.nl wel geld. U bent echter nergens aan verbonden: u kunt zelf kiezen wanneer en hoe vaak u hier geld aan uit wilt geven.

 

Is Tilbugdating betrouwbaar?

Tilburgdating is onderdeel van verschillende datingwebsites voor Brabanders die op zoek zijn naar singles uit de buurt: zo bestaan ook de verwante pagina’s Helmonddating en Eindhovendating.

Elk van deze pagina’s is veilig, discreet en geheel betrouwbaar. Zoals eerder vermeld, zit u bij aanmelding op de website niet vast aan een lopend abonnement, en ook met uw persoonlijke gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan: deze zullen nooit gedeeld worden met derden. In de algemene voorwaarden staat vermeld dat de enige informatie die via de website wordt verzameld, wordt gebruikt om Tilburgdating.nl te optimaliseren en eventuele fouten op te sporen. U kunt er dus vanuit gaan dat Tilburgdating een geheel betrouwbaar en veilig datingplatform is voor bewoners van Tilburg en omstreken.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close