Algemene Datingsites

date24

http://www.datingautoriteit.nl/link/date24/
Naar de website Date24 is een site voor het vinden van een nieuwe liefde of voor het uitbreiden van je vriendenkring. Vind iemand om leuke dingen mee te doen! De site is betrouwbaar en op het moment volledig gratis om te gebruiken. Een ieder single mag meedoen aan deze gratis datingsite! In deze review kunnen we je vertellen dat de site zeker betrouwbaar is. Dit omdat de privacy goed gewaarborgd is, geen fake profielen op de site staan en de site volledig gratis te gebruiken is.

Date24 werkt vooral goed wanneer je op zoek bent naar nieuwe vrienden. Het grootste gedeelte van de deelnemers en deelneemsters is op zoek naar vriendschap. Je kunt hier ook terecht voor het vinden van een eenmalige date. Zoals al gezegd, iedereen is welkom. Erotisch daten is echter niet toegestaan, tenminste niet als je dit met deze intentie doet. Voor de rest mag iedereen meedoen!

In de review willen we benadrukken dat de site ‘tijdelijk’ nog helemaal gratis te gebruiken is. Nu hebben we normaal niet zo’n hoge pet op van gratis datingsites omdat ze vaak slecht werken. De ervaringen met deze site zijn echter anders. De meeste leden zijn positief over deze volledig gratis datingsite. Niet alleen omdat het gratis is maar ook omdat het goed werkt. De verhouding man/vrouw is goed en de site zelf werkt erg prettig. Geen toeters en bellen maar een eenvoudige datingsite die voor iedereen gemakkelijk te begrijpen is. De ervaringen van andere leden zijn dan ook niet voor niets zo goed!
Naar de website

0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close