Algemene Datingsites

Bij DateContact.com staat discretie hoog in het vaandel

http://www.datingautoriteit.nl/link/datecontactcom/
Naar de website

Informatie DateContact.com

Wil je graag anoniem op DateContact.com vreemd gaan of een affaire zoeken? Wellicht dat je met deze site uit de voeten kan. Want je kunt een profiel aanmaken met een valse naam. Velen hebben de behoefte om eens bij een ander de bloemetjes buiten te zetten. Zowel voor homoseksuelen als heteroseksuelen kan de huidige relatie voor frustraties zorgen. Probeer dan eens op DateContact.com contact te leggen met een ander die er net zo overdenkt. Je hoeft uiteindelijk niet bij diegene af te spreken als je dat te ver vindt gaan. Dit is een vrij brede datingsite in de zin dat singles er ook een partner kunnen vinden of enkel op zoek kunnen gaan naar een onenightstand.

Opzeggen

Je zit nergens aan vast dus je hoeft ook geen abonnement op te zeggen als je iemand hebt gevonden.

Kosten

Je betaalt wel een klein bedrag voor het contact leggen. Na even speuren zal je deze kosten overzichtelijk kunnen vinden zodat je niet onnodig veel geld uitgeeft.

Contact

Je kunt bij Datecontact.com op verschillende manieren berichtjes versturen. Zo is er een ingebouwde chatfunctie, kan je zelfs videoboodschappen versturen en kan je iemand blij maken door digitale kusjes te verzenden. Wil je langere berichten versturen? Dan wordt er aldus een klein bedrag van je gevraagd.

Betrouwbaarheid DateContact.com

Als je een profiel aanmaakt bij DateConttact.com dan wordt je account persoonlijk en dus handmatig geverifieerd. Dat is een van de redenen waarom deze site een contactgarantie geeft. Dit houdt in dat ze je kunnen koppelen aan vrouwen of mannen die veel met jou gemeen hebben.

InloggenDateContact.com

Je kunt ook zelf op zoek gaan naar een seksdate door te zoeken op locatie, leeftijd en zelfs op hobby’s of seksuele voorkeuren. Houdt er wel rekening mee dat er ook fictieve profielen actief zijn. Wil je daadwerkelijk reageren? Maak dan een account aan en log in.

Klachten DateContact.com

Klachten kan je opsturen met behulp van het digitale contactformulier. De beheerders doen er alles aan om je vragen en opmerkingen snel te beantwoorden.

Korting

Er zijn helaas nog geen kortingen bekend. Mocht dit veranderen in de toekomst dan lees je dat hier als eerste!

Gay DateContact.com

Voor gays en lesbians is deze website ook zeker bedoeld. Het is de ideale datingsite om die wereld in te stappen omdat je een fictief profiel kunt aanmaken en je kan leren flirten.

Schrijf ook een recensie over

We zijn op zoek naar jou mening dus laat gerust een recensie achter of geef een aantal sterren. Heb je de ware gevonden? Heb je een affaire gehad of ben je zelfs vreemdgegaan dankzij deze website? We willen het allemaal van je weten. Durf jij deze spannende verhalen bloot te geven? Natuurlijk kan je anoniem een berichtje achterlaten!

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close