Algemene Datingsites

Deetingnl, een gezellige en gratis datingsite

http://www.datingautoriteit.nl/link/deetingnl/
Naar de website

Informatie Deetingnl

Deetingnl is een bijzondere datingsite want het is 100 procent gratis om te gebruiken. En dat is in scherp contrast met sommige andere datingsites waar je slechts beperkt toegang hebt. Deetingnl heeft niet een bepaalde doelgroep en richt zich daarom op mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die op zoek zijn naar een leuke of spannende relatie. Voor iedereen binnen Nederland, België en de Antillen een interessante optie.

Opzeggen

Je kunt je direct uitschrijven als je de ware hebt gevonden via deze datingsite.

Kosten

Natuurlijk kan je een premium account nemen. Je hebt dan het voordeel dat je iets meer functionaliteiten kan gebruiken. En je doet deze website een plezier omdat ze kunnen investeren in verbeteringen waar jij uiteindelijk de vruchten van kunt plukken. Een premium account kost trouwens slechts 2 euro per maand.

Contact

Mocht je een vreemd profiel tegenkomen die je plots om persoonlijke informatie vraagt, dan kan je dat anoniem bij Deetingnl melden. Ze zoeken het graag voor je uit. Je kan interessante dames of heren aanspreken via de mail, de chat en instant messaging. Het is ook een goed idee met je smartphone te werken want de site wordt uitstekend weergegeven op kleinere schermen. Als je bijvoorbeeld ’s avonds laat nog even met een date wilt kletsen, dan doe je dat waarschijnlijk liever met je smartphone dan op een laptop.

Deetingnl app

deze datingwebsite heeft voorlopig nog niet een eigen app. Wel kan je hen via de sociale media volgen zodat je diverse tips over het daten kunt leren.

Betrouwbaarheid Deetingnl

Je wilt zelf bepalen wat je met je profiel doet en wie je aanspreekt. Dat is niet meer dan logisch. Je hebt zelf de vrijheid om bijvoorbeeld aan te geven hoe vindbaar  je profiel en foto’s zijn. Wil je liever niet weergegeven worden op de hoofdpagina? Dan kan je dat bij de instellingen aanpassen. En natuurlijk worden al je afbeeldingen niet verstrekt aan derden en zal je niet worden weergegeven op zoekmachines.

Inloggen Deetingnl

Op hun landingspagina kan je direct een account aanmaken. Vul je gegevens in en bevestig je e-mailadres. Dan upload je een aantal foto’s van jezelf om je profiel uit te diepen. En geef ook aan wat je hobby’s, werkzaamheden, opleidingen en voorkeuren zijn. Deetingnl zal je vervolgens koppelen aan een aantal interessante singles die ongetwijfeld ook in jou geïnteresseerd zullen zijn. Het is trouwens ook mogelijk om in te loggen via je Facebookprofiel.

Klachten Deetingnl

Als je klachten hebt, dan kan je die via het digitale contactformulier melden.

Gay Deetingnl

Deze unieke datingsite is ook zeker bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar mannen en vrouwen die op zoek zijn naar vrouwen. Sterker nog, ook biseksuelen zijn van harte welkom en kunnen naar beide geslachten op zoek!

Schrijf ook een recensie over Deetingnl

We willen erg graag weten wat jouw ervaringen zijn. Mocht je een date hebben gescoord dan kan je een review op onze website achterlaten. Daar kan je heel wat single mannen en vrouwen mee helpen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close