Algemene Datingsites

zoosk

wereldwijd zoeken naar een leuke date

https://www.datingautoriteit.nl/link/zoosk/
Naar de website
Met zoosk wereldwijd zoeken naar een geschikte date

Zoosk is wereldwijd actief en telt ruim 28 miljoen leden verspreid over maar tachtig landen. Daarmee is het één van de grootste datingsite ter wereld. Met de meest recente technologieën krijgen leden steeds betere matches gepresenteerd. Je kunt ook zelf zoeken naar geschikte dates. Hoe actiever je op de website bent, hoe meer leuke aanbiedingen je krijgt. Je geniet dan ook regelmatig van een kortingscode zoosk.

Inschrijven en inloggen zoosk
Je registreren een inloggen zoosk doe je met een account. Dat maak je aan met je gegevens van facebook of Google+. Er wordt naar je identiteitsgegevens, je geboortedatum, e-mailadres en wachtwoord gevraagd. Je moet ook je geslacht, het geslacht waar je naar zoekt, je woonplaats en eventueel een recente foto toevoegen. Wil je nog even de kat uit de boom kijken? Ook dat kan. Dan wacht je nog even met het plaatsen van een recente foto. Je account is pas compleet als je ook gegevens over je lichaamsbouw, over eventuele kinderen, je opleidingsniveau, je etnische achtergrond en je lichaamslengte invult. Tot slot wil men ook weten of je rookt. Na het doorsturen van al deze gegevens, krijg je een bevestigingsmail. Door deze aan te klikken bevestig je je inschrijving. Dan start automatisch een rondleiding om je wegwijs te maken over de werking van deze datingsite. En dan start je echt met je zoektocht naar een geschikte partner voor even of voor het leven.

Veilig daten
Voor je je aansluit is het belangrijk dat je weet veilig en betrouwbaar deze datingsite is. Een keurmerk of aansluiting bij een thuiswinkel is daarvoor een garantie. Deze datingsite beschikt over geen van beiden. Hun algemene voorwaarden en privacy beleid zijn ook niet beschikbaar in het Nederlands. Zo is het natuurlijk niet gemakkelijk na te gaan wat men van jou verwacht bij het aanmaken van een account. Men doet ook geen onderzoek naar zijn aangesloten leden. Iedereen is welkom en er worden zelfs geen gegevens gecontroleerd. Zo zet men de deur voor nep profielen wagenwijd open.

Leden zijn verantwoordelijk
Men legt dus de eindverantwoordelijkheid volledig bij de leden. Men wijst de leden er wel op hoe ze nep profielen herkennen. Het aantal leden zonder persoonlijke informatie en foto’s is hier wel erg opvallend.

Zoosk.nl gratis
Aanmelden is bij zoosk.nl gratis door het aanmaken vaan een zoosk gratis account. Eens je account aangemaakt en bevestigd, worden de profielen van alle aangesloten leden zichtbaar. Berichten ontvangen en versturen kun je echter alleen met een Premium lidmaatschap waar je moet voor betalen. Betalende leden hebben zo’n Premium account vanaf 24,99 euro per maand. Ze beschikken dan over alle aangeboden diensten zoals het versturen en ontvangen van berichten, chatten, virtuele knipogen versturen en cadeautjes uitdelen.

Zoosk kosten
Zoosk kosten zijn er natuurlijk ook. Zoeken naar geschikte dates kun je ook als gratis lid. Je leert zo deze website en zijn functionaliteiten op eigen tempo kennen. Je loopt dus weinig of geen risico. Om alle functies te kunnen gebruiken, heb je de keuze tussen enkele betaalde abonnementen. Voor het gebruik van alle diensten betaal je 30,24 euro per maand. Een abonnement voor minstens 3 maanden is voordeliger, namelijk 21,16 euro per maand. Een halfjaarlijks abonnement kost 15,12 euro per maand. Je betaalt via betaalsites Paypal of iDEAL, met je creditcard, via een automatische incasso of met bankoverschrijving. Bij deze laatste optie start je abonnement vanaf het moment dat je overschrijving verwerkt werd. Je kunt ook gemakkelijk betalen met munten die je op de website koopt. Je beschikt over drie pakketten munten:

  • 180 munten voor 19,36 euro
  • 480 munten voor 38,72 euro
  • 1800 munten voor 96,80 euro

Gratis munten verdien je door je deel te nemen aan leuke aanbiedingen en onderzoeken.

Premium abonnementen
Om je zichtbaarheid te verhogen, matches in de carrousel vrij te maken, virtuele geschenkjes voor andere gebruikers te kopen, en afleveringsbevestigingen te ontvangen voor verstuurde en ontvangen berichten heb je een Premium abonnement nodig. Deze betalingen verlopen via een beveiligde verbinding en online betaalsites Paypal en iDEAL.

Mobiele zoosk app
Deze datingsite beschikt als een van de weinigen over een geavanceerde dating app. Daarmee kun je gemakkelijk chatten, berichten versturen, zoeken naar nieuwe dates en aangesloten leden controleren of ze bij je passen. Deze app leert je zelfs welke mensen je leuk vindt. De zoosk app is één van de populairste een meest verkochte dating apps in de Apple app store en is ook beschikbaar via Google play.

Informatie
Deze wereldwijde datingsite organiseert regelmatig allerlei acties gaande van kortingscode zoosk, zoosk gratis, zoosk events, zoosk actie tot het organiseren van een uitbundig zoosk feest en zelfs een zoosk gratis full membership. Dit zoosk gratis full membership wordt jaarlijks enkele keren en gedurende enkele dagen aangeboden. Regelmatig worden ook zoosk events en een voordelige zoosk actie bekend gemaakt via de website. Een zoosk feest wil leden spontaan met elkaar laten kennismaken om zo je kans op succes te vergroten.

Zoosk opzeggen
Zoosk opzeggen kan door enkele voorwaarden te vervullen. Je moet eerst je abonnement stopzetten voor je kunt zoosk opzeggen en zoosk verwijderen. Je abonnement stoppen doe je achtereenvolgens in instelling, abonnement en de optie ‘Annuleer mijn abonnement’. Zoosk verwijderen doe je ook met instellingen en achtereenvolgens via accountstatus bewerken en zoosk deactiveren. Bij het deactiveren wordt je gevraagd of je definitief afscheid neemt van het datingplatform. Als je weer op deactiveren klikt, wordt naar de reden ervan gevraagd. Tenslotte krijg je een e-mail ter bevestiging van je deactivatie. Vanaf dan is je profiel niet meer zichtbaar. Je gegevens worden wel bewaard ingeval je later toch nog moest terugkeren. Dan kun je onmiddellijk weer inloggen met je e-mailadres en wachtwoord en je account weer activeren. Het aantal munten die je dan nog bezit ben je wel kwijt.

Zoosk ervaringen
Vooral Nederlandstalige leden hebben niet zo’n goede zoosk ervaringen. Omdat er geen Nederlandstalige versie bestaat, kun je moeilijk alles controleren. Gebruikers hebben het ook over vele nep profielen. Er zijn zelfs leden die met abonnement van een half jaar geen enkel bericht ontvingen, laat staan een date versieren. Ze kregen alleen onpersoonlijke standaard berichten.

Zoosk contact
Vanwege hun wereldwijde activiteit is een zoosk contact vaak erg moeilijk en in vele gevallen zelfs onmogelijk.

Schrijf ook een review over Zoosk
Ben je lid van deze datingsite? Deel dan je ervaringen en schrijf ook een review. Ze helpt zo iedereen die op zoek is naar een date.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close