Gratis Dating

yellowdate

http://www.datingautoriteit.nl/link/yellowdate
Naar de website

Yellowdate

Yellowdate is een gratis en algemene datingsite die al wat langer bestaat. De site ziet er op het eerste zicht erg netjes en serieus uit. Toch hebben we in het verleden negatieve ervaringen over deze site gehoord. We zoeken het daarom even voor je uit.

Hoe betrouwbaar is Yellowdate?

Als we er reviews van een viertal jaar geleden op naslagen, dan maakt deze site voor dating jammer genoeg geen betrouwbare indruk. De site zou duur zijn en het zou (bijna) onmogelijk zijn om je abonnement op te zeggen. Wanneer we de site nu bezoeken, dan krijgen we een heel andere indruk. Dit is als zovele websites voor dating een platform waar je je gratis kunt voor aanmelden. Als gratis lid kun je deze datingsite maar beperkt gebruiken. Ook dit is bij vele gelijkaardige websites het geval. Wie meer uit deze site wil halen, doet er goed aan om over te schakelen naar een betaald lidmaatschap. Dit maakt een site nog niet onbetrouwbaar.

Ervaringen met Yellowdate

In het verleden werd over Yellowdate gezegd dat dit een site was waar het onmogelijk was om je account op te zeggen. Tegenwoordig is dit anders. Hoe je Yellowdate kunt opzeggen, wordt eenvoudig uitgelegd op de site zelf. Yellowdate zou ook een dure datingsite zijn. Momenteel is het mogelijk om lid te worden voor € 60 per jaar. Dit komt neer op € 5 per maand. Dit lijkt ons een meer dan redelijk bedrag. Wie kiest voor een korter lidmaatschap, betaalt meer, maar ook dit is bij andere platformen voor dating het geval. Wij zouden het momenteel aandurven om lid te worden.

Is Yellowdate oplichting?

Wie de oudere ervaringen met deze datingsite leest, zou haast denken van wel. Duur en niet mogelijk om je account op te zeggen, zo werd gezegd. Deze meningen dateren van 2013 en lijken ons niet van toepassing op de huidige site.

Yellowdate opzeggen

In tegenstelling tot wat tot voor enkele jaren werd gezegd, is het wel degelijk mogelijk om je account bij deze datingsite op te zeggen. Meer nog, je kunt dit doen vanop de website zelf en het wordt duidelijk vermeld hoe je dit het best kunt doen. Een mens heeft het recht om van mening te veranderen en daar hoort ook het opzeggen van een account bij. Gelukkig is dit mogelijk op deze website voor algemene dating.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close