40 plus dating

select-40plus

http://www.datingautoriteit.nl/link/select-40plus/
Naar de website

Select-40Plus

Ook op oudere leeftijd wil je niet alleen blijven. Het is dan wel zo handig om een datingsite te kunnen bezoeken die helemaal gewijd werd aan je leeftijdscategorie. Select-40Plus is zulk een datingsite en daarom lijkt het ons nuttig om eens te bekijken wat je van deze site voor niche dating kunt verwachten. De eerste indruk is betrouwbaar. Deze site is aangemeld bij het CBP, het College Bescherming Persoonsgegevens en dit geeft wel een degelijke indruk.

Is Select-40Plus een betrouwbare datingsite?

Bij Select-40Plus krijgen we de indruk dat deze site er alles aan doet om de leden een eerlijke datingervaring te geven en dat alles in het werk gesteld wordt om de privacy van de gebruikers goed te beschermen. Dit is in ieder geval betrouwbaar. Verder biedt deze datingsite tools aan om je datingervaring te verbeteren. We denken dan aan persoonlijkheidstesten, maar ook aan het berekenen van je bioritme of je horoscoop. Misschien zijn dit dingen waar niet iedereen voor te vinden is, maar het toont aan dat er werk gemaakt wordt van deze site.

Wat zijn de ervaringen met Select-40Plus?

Select-40Plus zet zelf de gebruikerservaringen die leden wilden delen op hun site. Dit zijn stuk voor stuk positieve verhalen die eerlijk overkomen. Tegelijk kunnen we hier ook vragen bij stellen. Op andere review sites vinden we weinig terug over deze datingsite. Dit is wellicht ook een goed teken, want vaak hebben we de indruk dat mensen alleen maar reviews nalaten als ze willen klagen over een datingsite die niet het gewenste resultaat gaf. Het is wellicht goed dat positieve ervaringen ook gedeeld worden.

Kun je spreken over oplichting bij Select-40Plus?

Dit is een datingsite met een publiek van middelbare leeftijd en ouder. Dit doelpubliek is in vele gevallen al wat ouder en soms ook vatbaar voor oplichting. Wanneer we de veel gestelde vragen en andere informatie op de site doorlezen, dan krijgen we een geruststellend gevoel. Hier wordt alles gedaan om mensen te helpen bij het opstellen van een profiel. Wie een abonnement neemt, weet meteen waar hij of zij aan toe is. De tarieven zijn transparant en de betaalmogelijkheden heel duidelijk. Deze site geeft een eerlijke indruk!

Select-40Plus opzeggen?

Zoals een dame het in de reviews al uitdrukte: deze datingsite zeg je op omdat je een partner gevonden hebt en niet omwille van de slechte ervaringen. Opzeggen doe je hier door een mailtje te sturen via de contact button. Alles wat je hoeft te doen is je nickname vermelden. Dit is voor sommige mensen misschien iets te omslachtig, maar anderen zullen dit misschien appreciëren omwille van de persoonlijke aanpak. Behalve opzeggen, kun je hier ook je profiel een tijdje onzichtbaar maken voor anderen. Zo gaat je nickname niet verloren.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close