Sexdating

uniform-dating

http://www.datingautoriteit.nl/link/uniform-dating/
Naar de website

 

Uniform-dating

Uniformen spreken tot de verbeelding. Sommige mensen houden nu eenmaal van mannen en vrouwen in uniform. Dit is echter niet de doelgroep van de Nederlandse site uniform-dating. Deze site richt zich tot mannen en vrouwen die zelf een beroep hebben waarbij het noodzakelijk is om een uniform te dragen. Dit is dus een datingsite die zich actief richt op mensen met beroepen zoals verpleegster, dokter, brandweerman, politie, militair en aanverwante beroepen. Tenminste, dat is hoe deze datingsite zich voorstelt aan het grote publiek. We toetsen dit even aan ervaringen van gebruikers.

Ervaringen met uniform-dating

Wanneer je uniform-dating bezoekt, krijg je uiteraard mooie foto’s van mannen en vrouwen in uniform te zien. Anderzijds vind je op de hompage ook foto’s van singles uit het buitenland die helemaal geen uniform dragen. Zodoende krijg je als bezoeker de indruk dat de vlag hier niet echt de lading dekt. Zo lijkt deze dating community ineens wat minder exclusief te zijn. Uiteraard is het leuk dat deze datingsite een internationale site is, maar we kunnen ons voorstellen dat sommige kandidaat leden iets anders hadden verwacht.

Oplichting door uniform-dating?

Momenteel zijn er nog geen gevallen van oplichting door uniform-dating gemeld. Lid worden van deze site is gratis. Om deze datingsite volledig te kunnen gebruiken, moet je wel lidgeld betalen. Dit wordt duidelijk gemeld in de algemene voorwaarden. Jammer genoeg vermelden deze voorwaarden niet hoeveel het lidgeld betaalt, en dit is natuurlijk wel een groot nadeel op het vlak van betrouwbaarheid.

Is uniform-dating betrouwbaar?

Het is mogelijk om de algemene voorwaarden van deze site te raadplegen vooraleer je hier lid van wordt. Dit is natuurlijk wel een voordeel en dit geeft wel een betrouwbare indruk. Let er wel op dat de voorwaarden in het Engels werden opgesteld en hou hiermee rekening als je deze raadpleegt. Als je het Engels onvoldoende machtig bent, is het geen goed idee om van deze site lid te worden.

Kan je uniform-dating opzeggen?

Wie voor de diensten van uniform-dating betaald heeft, gaat hiervoor een contract aan met de datingsite en kan dit volgens de in de EU gangbare wetgeving binnen de 14 dagen opzeggen. Hoe je dit doet wordt ook in de algemene voorwaarden vermeld. Je kunt hiervoor het modelformulier gebruiken dat in deze voorwaarden werd opgenomen. Ook hier moet je ermee rekening houden dat dit formulier in het Engels is, en dat je bijgevolg ook in het Engels moet opzeggen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close