Sexdating

vindsexnl

http://www.vindsex.nl/
Naar de website

 

VindSexNl

Sommige mensen hebben geen zin in een relatie en vinden het leuker om gewoon seks te hebben zonder alles wat er bijkomt. Het is soms wel eens zo eenvoudig en het is ook geen schande om een sekspartner te zoeken zonder een relatie te willen. Dan is het mogelijk dat je op VindSexNl terechtkomt. Ook als je gewoon maar seks wilt hebben, wil je natuurlijk wel weten wat je op deze site kunt verwachten. Dit vertellen we je graag.

Is VindSexNl betrouwbaar?

Toen wij vindsex.nl voor het eerst wilden bezoeken, kregen wij meteen een fikse waarschuwing van onze browser. Deze site wordt door Firefox als hoogst onveilig beschouwd en we maakten ons dan ook vlug uit de voeten om erger te voorkomen. Sites voor seksdating hebben vaak een onbetrouwbare reputatie, maar dit hadden we nog niet eerder meegemaakt. We moeten er wel bij zeggen dat het wel vaker voorkomt dat een website onvoldoende beveiligd werd en daarom te gevaarlijk is om te bezoeken. Dit heeft eerder met ondoordacht webdesign, een aanval door hackers of beiden te maken, dan met het doel van de website zelf te maken. Later konden wij de site wel bezoeken en kregen wij een datingsite te zien die zich voorstelt als een sociaal erotisch platform om te flirten, daten, mailen, cammen, bellen en volgen. Ook foto’s en films kunnen hier worden gedeeld.

Ervaringen met VindSexNl

Los van onze ervaringen met beveiliging van de website heeft deze site voor seksdating een niet zo beste reputatie. Woorden zoals fake en rip off worden in de mond genomen. Op het moment dat deze site terug in de lucht komt, is het dus wel oppassen. Jammer genoeg lenen sites voor seksdating zich voor dit soort praktijken. Of dit met het beheer door de site eigenaar te maken heeft, kunnen we niet beoordelen. Sowieso is het online altijd oppassen met nepprofielen op datingsites. De grootste klacht van gebruikers betreft nepprofielen die hun best doen om informatie over anderen te vergaren zonder zelf al te veel los te laten. Uiteraard is dit irritant voor de ernstige gebruiker.

Oplichting door VindSexNl?

De reviews spreken van rip off en nepprofielen. De gebruikers van deze site voor seksdating voelen zich duidelijk opgelicht door andere gebruikers. Misschien is het tijd dat de eigenaars maatregelen treffen om dit soort profielen te weren?

VindSexNl opzeggen?

Hierover vonden wij weinig informatie op de website. Op de homepage is trouwens weinig algemene info te vinden. Mogelijk moet je eerst een profiel aanmaken om hierachter te komen. Info over hoe je een site moet opzeggen, is voor vele mensen cruciaal. Dit is zeker een gemis van VindSexNl!

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close