Sexdating

stoutedate

http://www.datingautoriteit.nl/link/stoutedate/
Naar de website

 

StouteDate

Stoute Date windt er geen doekjes om. Deze seksdating site noemt zich de Facebook voor seks en overspel. Hier weet je meteen waar het om draait. Als dit is waar je naar op zoek bent, zal niemand je hier veroordelen. Je moet natuurlijk wel goed weten waar je aan begint. Deze datingsite moet gewoon betrouwbaar zijn, want anders gooi je je privacy te grabbel. Daarom zochten we een en ander uit.

Hoe betrouwbaar is StouteDate?

Vanaf de homepage is het duidelijk. StouteDate zet hier niet zomaar een aantal profielen te grabbel als lokkertje. Hier vind je direct informatie over de site zelf, privacy, de prijs en algemene voorwaarden. Het is voor aspirant leden geruststellend om weten dat over deze site werd nagedacht en dat er een zeker beleid wordt gehanteerd.

Ervaringen met StouteDate?

Ondanks dat deze site op het eerste zicht een professionele indruk nalaat, zijn een aantal gebruikers niet te spreken over hun ervaringen op StouteDate. Veruit de meeste mensen vertellen dat je op deze site veel nepprofielen terugvindt, en dat is alleen maar jammer. Blijkbaar weerhouden goed opgestelde regels en een sterk privacybeleid niet dat fake profielen zich aanmelden voor deze site. Laat je dus niet te veel verleiden door een mooi profiel. Verder moet je ook rekening houden met de prijs die voor het gebruik van de site wordt gevraagd. Aanmelden is dan wel gratis, maar om berichten te sturen, moet je credits kopen!

Is StouteDate oplichting?

We kunnen ons voorstellen dat een aantal gebruikers van deze seksdating site zich opgelicht voelt. Dit komt enerzijds door de nepprofielen en anderzijds door het feit dat je credits moet kopen om met iemand te kunnen communiceren. Laten we het zo stellen: de site zelf kunnen we geen oplichting noemen, want hier wordt alles goed uitgelegd. Gebruikers die zich als fakeprofiel aanmelden, zijn het echte probleem van deze, maar ook andere sites voor seksdating.

StouteDate opzeggen

Na de slechte ervaringen te hebben gelezen, kunnen we ons voorstellen dat meer dan één lid hier zijn account wil opzeggen. Behalve dat de website zelf zich het recht voorbehoudt om leden te verwijderen bij wangedrag, kun je je lidmaatschap ook zelf opzeggen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat je ook je betaalde credits kwijt bent. Het beleid van StouteDate is hier heel duidelijk in: gedane uitgaven worden niet terugbetaald.

Naar de website
0 Gebruikers (1 Stem)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close