Sexdating

sexnachtje

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexnachtje/
Naar de website

 

Sexnachtje

Seks hebben met iemand waarmee je geen relatie hebt, kan opwindend zijn. Dit verklaart het relatief grote succes van seksdating sites. Sommige mensen willen echter meer dan vreemdgaan of seks omwille van de seks. Soms gaat het om een persoonlijke voorkeur die sociaal niet altijd wordt aanvaard. We hebben het dan over fetisjen, BDSM of andere vormen van seks die legaal zijn en met wederzijdse toestemming gebeuren. Er zijn mensen die gewoon die extra prikkeling nodig hebben en daar niet voor bij hun partner terecht kunnen. Als jij je in deze beschrijving herkent, dan is Sexnachtje waar jij naar op zoek bent.

Wat zijn de ervaringen van anderen die je voorgingen bij Sexnachtje?

We kunnen je alvast geruststellen. Je bent niet alleen. De leden die zich aansluiten bij Sexnachtje delen allemaal jouw voorkeur. Het mooie van Sexnachtje is dat je je op deze site gratis kunt aansluiten. Communiceren met gelijkgestemde zielen doe je op deze prikkelende site met credits. Deze credits kun je opbouwen door je aan te melden, je profiel online te zetten en foto’s te uploaden. Telkens je nieuwe foto’s toevoegt, krijg je daar ook credits voor. Of deze credits voldoende zijn om in contact te blijven met de persoon van je voorkeur hebben we zelf niet kunnen uittesten. Daarom gingen we op zoek naar ervaringen. Daarbij viel op dat slechts 50% van de gebruikers deze site aanbeveelt.

Hoe betrouwbaar is Sexnachtje

Blijkbaar is niet iedereen tevreden over Sexnachtje. Toch lijkt het of de site er alles aan doet om haar leden tevreden te houden. Je kan hier zowel actief deelnemen of toekijken. Zelf hebben we het vermoeden dat dit laatste aspect meteen het probleem is. De meeste personen die zich hier aanmelden, lezen de kleine lettertjes niet. Ook hier vind je profielen die niet echt zijn. Dat is geen probleem voor wie enkel wil kijken. Wie meer wil doen, blijft hier op zijn of haar honger zitten.

Sexnachtje: een vorm van oplichting?

We horen het vaak. Sites voor seksdating en mensen met bijzondere seksuele voorkeuren maken gebruik van fake en nepprofielen. Wie hiervan lid wordt, die voelt zich mogelijk bedrogen. Tegelijkertijd wordt op de site alles haarfijn uitgelegd. Het verschil met deze site is dat je deze door je credits te verdienen, wel gratis kunt gebruiken. Wie meer wil, kan er ook voor betalen. De prijzen vonden we echter niet in de algemene voorwaarden.

Is het mogelijk om Sexnachtje op te zeggen?

We kunnen het ons voorstellen. In het heetst van de strijd ben je te lang doorgegaan met chatten. Dan kan het zijn dat je de beslissing neemt om de site te verlaten. Opzeggen van Sexnachtje is mogelijk. Je kunt je hier beroepen op het Nederlandse herroepingsrecht. Dit geeft je 14 dagen de tijd om van je aankopen af te zien.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close