Sexdating

sexmatch123

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexmatch123/
Naar de website

 

Sexmatch123

Vind jij een gewone relatie maar niks? Behoor jij tot die steeds groeiende groep mensen die geen relatie nodig heeft om gelukkig te zijn? Hou je daarentegen wel van seks zonder verplichtingen? Dan is een site voor seksdating misschien wel de uitkomst voor jou. Sexmatch123 belooft je alvast dat dit mogelijk is. Daten, vreemdgaan of een affaire? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bijkomend kun je via deze datingsite ook internationale seksdating contacten leggen. Dit klinkt allemaal heel leuk en spannend. Daarom gaan we deze site eens van naderbij bekijken.

Ervaringen met Sexmatch123

Zoals bij vele datingsites kun je je bij Sexmatch123 gratis registreren. Dit doe je eenvoudig door je geslacht, je voorkeur en je leeftijdsklasse op te geven. Verder kun je direct beginnen met zoeken naar een date. Is alles wel degelijk zo eenvoudig? We zochten het even op in de algemene voorwaarden van de datingsite! Deze voorwaarden lijken heel erg op deze van gelijk welke andere site in dit genre die we hebben bezocht. Zelf word je verzocht je informatie zo eerlijk mogelijk door te geven bij de registratie. Vervolgens voelt de datingsite zich niet verantwoordelijk in geval bepaalde leden dit niet gedaan hebben.

Hoe staat het met de betrouwbaarheid van Sexmatch123?

Hierboven kwamen we erachter dat deze datingsite zich niet verantwoordelijk acht voor eventueel verkeerde informatie op de site. Dit wil zeggen dat mensen met fakeprofielen zich hier vlot kunnen registreren. Enige vorm van controle is er immers niet. Dit klinkt niet erg betrouwbaar. Jammer genoeg is dit de Achilleshiel van de hele sector. Tegelijk geeft deze site ook toe dat sommige profielen lout opgezet worden als een vorm van entertainment. Met deze profielen die dus ook fake zijn, kun je alvast geen contact opnemen. Laat dat nu net zijn waarom mensen zich bij een datingsite aansluiten.

Oplichting bij Sexmatch123?

Vele leden zijn teleurgesteld in Sexmatch123. Ze voelen zich opgelicht. Omdat de site zelf aangeeft dat er met deze zogenaamde profielen voor entertainment wordt gewerkt, kan er vanuit gegaan worden dat de aandachtige sitebezoeker hiervan op de hoogte is bij aanmelding. Daarom is dit formeel geen oplichting.

Sexmatch123 opzeggen

Jammer genoeg konden we hier weinig concrete informatie over vinden. Het contract met de site eigenaren wordt aangegaan voor minimaal 1 maand en gaat dan over in een contract voor onbepaalde duur. De leden kunnen geen gebruik maken van het Nederlandse herroepingsrecht. We raden onze lezers dan ook aan om twee keer na te denken voor lid te worden van deze datingsite!

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close