Sexdating

sexoproepnl

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexoproepnl/
Naar de website

 

Sexoproepnl

Seksdating blijft populair. De eigenaar van Sexoproepnl spreekt uit ervaring. Hij of zij heeft al 40 jaar ervaring in de business. Je kunt hier dus spreken van iemand die weet hoe het wereldje werkt. We gaan er dan ook vanuit dat deze aanbieder al bezig is van voor het internet het levenslicht zag, want dat was in 1989 en dat is nog altijd minder dan 40 jaar geleden. Deze site voor seksdating laat meteen zien waar het om gaat en je inschrijven is ook hier uiterst gemakkelijk. De site werkt met een beloningsysteem en direct contact wordt verzekerd. Nu zijn we helemaal benieuwd naar de ervaringen hiermee!

Hoe zijn de ervaringen met Sexoproepnl?

Jammer genoeg zijn weinig mensen bereid om te spreken over hun ervaringen met Sexoproepnl. Mogelijk speelt ook hier de schroom voor een groot deel mee. De maatschappij is steeds in verandering en we merken ook irl dat steeds minder mensen over pure seks durven te spreken. We kunnen dus geen mensen die uit ervaring spreken aan het woord laten. De site zelf ligt wel een tip van de sluier op.

Hoe betrouwbaar is Sexoproepnl?

Jammer maar helaas. Hier wordt ook met nepprofielen en fake accounts gewerkt. Het grote verschil met andere seksdating sites is dat er hier niet flauw over gedaan wordt. Hier wordt het zelfs onderaan de homepage duidelijk aangegeven. Er wordt met nepprofielen gewerkt en in het echt afspreken met deze accounthouders is niet mogelijk. Dit is tenminste eerlijk. Zo weet je dat het bij dromen van je droom seksdate blijft. Hier is het duidelijk: kijken mag, maar aankomen niet. Je kunt het nog het best vergelijken met een online peepshow.

Is Sexoproepnl dan een vorm van oplichting?

Nepprofielen en fake accounts wijzen vaak in de richting van oplichting. Als op de site echter duidelijk wordt aangegeven dat dit ook het geval is en dat er in vele gevallen geen echte personen achter de accounts schuilgaan, kun je moeilijk spreken van oplichting. Je weet dan dat het gewoon over online entertainment gaat. Je kunt wel op meer hopen en teleurgesteld zijn. Oplichting is dit echter niet. De eigenaar is zo netjes om alles op voorhand aan te geven.

Kun je Sexoproepnl opzeggen?

Sexoproepnl is een site die in het begin gratis gebruikt kan worden. Je kan 5 kostenloze flirts sturen naar profielen. Nadien moet je betalen. Om je account op te heffen, kun je gebruikmaken van de 14 dagen herroepingsrecht die in de Nederlandse wet zijn ingeschreven.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close