Sexdating

sexpartnernl

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexpartnernl/
Naar de website

 

Sexpartnernl

Sexpartnernl is een website voor seksdating die zich richt tot iedereen die van een leuk verzetje houdt. In tegenstelling tot vele andere sites worden de profielen hier met de hand gecontroleerd. Dit geeft alvast een goede eerste indruk. Laten we nu eens bekijken of deze site ook kan waarmaken wat ze belooft.

Wie heeft ervaringen met Sexpartnernl?

Wanneer we op zoek gaan naar ervaringen met Sexpartnernl, dan leren we al gauw dat vele mensen hun ervaringen met deze niche datingsite willen delen. De vraag is maar of deze ervaringen zo positief zijn als de site er zelf uitziet. Jammer genoeg is dat keer op keer niet het geval. Jammer genoeg wordt hier alweer gesproken over fakeprofielen en hoge bedragen per bericht om met leden te kunnen chatten. Misschien hadden de vele ongelukkigen die geen antwoord kregen dan nog het meeste geluk. Zij hoefden niet verder te betalen om een bericht te kunnen beantwoorden. Dit klinkt schamper, maar deze datingsite klinkt alvast weer niet betrouwbaar.

Sexpartnernl voldoet niet aan de verwachtingen

De vele negatieve reviews die deze site krijgt, liegen er niet om. Niets is zo frustrerend als geen antwoord te krijgen op je berichten of €1,25 per bericht te hoeven betalen om met een toekomstige sekspartner te kunnen communiceren. Als alles dan nog eens een maat voor niets blijkt te zijn, is er maar een conclusie mogelijk. Sekspartnernl is niet betrouwbaar als site voor seksdating. Is deze site dan ook een vorm van oplichting? Of gaat deze aantijging net iets te ver?

Oplichting door Sexpartnernl?

We hoeven er geen doekjes om te winden: vele mensen voelen zich opgelicht door Sexpartnernl. Ze betalen een relatief groot bedrag per bericht in de hoop om met een sekspartner in contact te komen. Tegelijk wordt veel melding gemaakt van nepprofielen en wordt de site fake genoemd. De site zelf zegt dat de profielen met de hand gecontroleerd worden, maar het aantal fakeprofielen spreekt dit sterk tegen. Wie deze site gebruikt doet er goed aan om de algemene voorwaarden eerst goed door te lezen. Deze zijn in het Engels opgesteld en voor vele mensen kan dit een struikelblok zijn. Is dit voor jou het geval, dan blijf je hier beter weg.

Sexpartnernl opzeggen

Gezien de vele negatieve ervaringen, is het logisch dat vele mensen deze site willen opzeggen. Je kunt dit doen 14 dagen na aankoop. Wie met het tegoed van zijn of haar telefoon betaalde, hoeft wel een bankrekening op te geven.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close