Sexdating

sexspeurennl

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexspeurennl/
Naar de website

 

Sexspeurennl

Sexspeuren.nl is een website voor sekdating die zich in principe ook openstelt voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige relatie. Iedereen is hier welkom. Het maakt niet uit of je naar man-vrouw contact, een gay relatie of iets anders op zoek bent. Je seksuele voorkeur is hier geen probleem. Zowel hetero’s, gays, vrouwen die op zoek gaan naar vrouwen als transgenders zijn hier van harte welkom. Toch kunnen we ons niet van de indruk ontdoen dat deze site zich primair richt tot potentiële leden die op zoek zijn naar seksdating. De vrouw op de homepagina kijkt je uitdagend aan en hierdoor is de teneur al gezet!

Wat zijn de ervaringen met Sexspeurennl?

Jammer genoeg is Sexspeuren.nl een datingsite waar je maar weinig reviews over vindt. Niet iedereen beschikt over genoeg durf om toe te geven dat hij of zij een site voor seksdating bezoekt. Tegelijk kan dit ook betekenen dat deze site niet zoveel bezoekers heeft. Daarom gingen we zelf even kijken wat je werkelijk op deze datingsite kunt vinden. Onderaan de homepage wordt aangegeven dat dit een site voor adult dating is. Wie dacht hier een site voor algemene dating te kunnen vinden, komt dus bedrogen uit.

Is Sexspeurennl een betrouwbare site?

Om ons een beter beeld te kunnen vormen van Sexspeuren.nl, namen we de algemene voorwaarden van de site even door. Deze werden opgesteld in het Engels. Bijgevolg is deze datingsite alvast geen aanrader voor wie totaal geen Engels kan. De teneur van de voorwaarden vertoont echter een grote gelijkenis met deze van vele andere sites voor seksdating. De site is bijvoorbeeld niet verantwoordelijk voor de content die door de leden gepost wordt. Verder wordt er duidelijk gezegd dat vele informatie op deze site dan ook onjuist kan zijn. Hoewel de site leden aanspoort om de juiste informatie te geven, wordt er weinig aan gedaan om dit na te gaan. Dit maakt deze site minder betrouwbaar.

Is Sexspeurennl een vorm van oplichting.

Strikt volgens de letter van de wet is deze datingsite voor seksdating in orde met de Nederlandse wet. In de Algemene Voorwaarden wordt trouwens ook naar de wetten in Nederland verwezen. Toch kunnen we ons voorstellen dat vele leden na een tijdje teleurgesteld zijn omdat ze hier niet vinden waar ze naar op zoek zijn.

Sexspeurennl opzeggen kan

Wie deze site niet verder wil gebruiken, kan zich beroepen op het herroepingsrecht volgens de Nederlandse wet. Hiervoor dien je wel een schrijven te richten naar de eigenaren van de site in Groot-Britannië.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close