Sexdating

sexopafspraak

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexopafspraak/
Naar de website

 

Sexopafspraak

Sexopafspraak is een site die heel wat belooft op het gebied van seksdaten. Hier worden je profielen van zowel mannen als vrouwen aangeboden. Erotiek, seks, swingen en vreemdgaan zijn hier de kernwoorden. Inschrijven is hier gratis. Je vindt hier volgens de site zelf elke dag nieuwe profielen en het zou gaan over profielen van echte mensen uit jouw buurt. Laten we deze site eens verder onder de loep nemen!

Onze ervaring met Sexopafspraak

Zoals bij vele datingsites is je inschrijven hier gratis. Een profielnaam en een e-mailadres zijn voldoende om hier lid te worden. Ook word je gevraagd om de algemene voorwaarden te accepteren. Op deze site wordt bewust gekozen om een profielnaam te gebruiken. Zo wordt je anonimiteit gegarandeerd. Hier krijg je de raad om niet je echte naam te gebruiken. Deze werkwijze doet ons denken aan de netiquette van het einde van de jaren negentig of van in het begin van deze eeuw. Dit geeft een solide indruk. Is deze eerste indruk ook betrouwbaar?

Is Sexopafspraak een betrouwbare datingsite?

Om dit te weten te komen, bekeken we de algemene voorwaarden van naderbij. Het dient te worden gezegd. Dit is de eerste datingsite voor seksdating waar expliciet vermeld wordt dat je klacht kunt neerleggen tegen misleidende profielen. Dit klinkt als een verademing. Deze site geeft tenminste de indruk dat ze wil optreden tegen misleidende profielen. Wel wordt het duidelijk dat Sexopafspraak niet geheel gratis is en dat het nodig is om te betalen om in contact te komen met andere leden.

Is er bij Sexopafspraak sprake van oplichting?

Voor zover dat wij deze site konden consulteren, kregen wij de indruk dat dit een eerlijke site is. Behalve het feit dat je enkel gratis kunt inschrijven en dat je nadien na verloop van tijd moet betalen om in contact te kunnen komen met leden die jou interesseren, konden wij geen tegenstrijdigheden vinden in de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn duidelijk, respectvol en verantwoordelijk opgesteld.

Sexopafspraak opzeggen?

Ook al zijn de intenties van de eigenaar van de site nog zo goed, toch is het mogelijk dat een datingsite niet aan je verwachtingen voldoet. Dan is het nodig dat je deze site kunt opzeggen. In de algemene voorwaarden wordt daar een paragraaf aan gewijd. Sexopafspraak hanteert een opzegperiode van een week. Als dit niet in acht neemt, wordt je contract stilzwijgend verlengd, of slechts stopgezet na een week. Behalve deze mogelijkheid tot stopzetting, kun je gebruik maken van het Nederlandse herroepingsrecht.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close