Sexdating

shedating

https://www.datingautoriteit.nl/link/shedating/
Naar de website

 

Shedating

Shedating is een niche datingsite voor wie op zoek is naar ontmoetingen en dates met vrouwen. Dit houdt is dat zowel mannen als vrouwen lid kunnen worden van deze site. Mannen die op zoek zijn naar een vrouwelijke partner kunnen lid worden, maar ook lesbische vrouwen zijn van harte welkom op deze site. Al wie geïnteresseerd is kan zich gratis aanmelden en een profiel aanmaken. Alle vrouwenliefhebbers uit Nederland en België zijn hier welkom en de recentste profielen komen automatisch op de homepage terecht. Het klinkt alweer aanlokkelijk. Hoe zijn de ervaringen met deze seksdatingsite?

Ervaringen met Shedating

Als we de homepage bekijken, dan valt het op dat een aantal van de recente aanmeldingen al van vorig jaar dateren. Het lijkt erop alsof deze site niet zoveel bezoekers krijgt. Wanneer we de ervaringen van leden erop nalezen, dan krijgen we al vlug te horen dat het vaak niet zo makkelijk is om je bij deze site aan te melden. Er zou sprake zijn van technische moeilijkheden. Andere gebruikers gaven aan dat Shedating een betaalsite is en dat buiten de aanmelding niets gratis is.

Is Shedating betrouwbaar

Wanneer we de ervaringen van diverse mensen overlopen, kunnen we niet anders dan concluderen dat Shedating niet altijd even betrouwbaar is. Los daarvan is het een website die slechts een geringe populariteit geniet. We vernamen ook dat mensen geld dienden te betalen om hun account te kunnen opheffen. Ze voelden zich op zijn minst een beetje bekocht.

Is Shedating een vorm van oplichting

De site is niet erg populair. Er is sprake van gratis aanmelding, maar vervolgens blijken leden toch te moeten betalen. Ook opzeggen is niet gratis. We kunnen ons voorstellen dat wie hier lid is, daar al lang spijt van heeft. We hebben zelf de algemene voorwaarden geconsulteerd. Wie deze doorleest, komt tot de ontdekking dat veel van de grieven die we hierboven beschreven in deze tekst worden aangegeven. Aanmelding is gratis, gebruiken niet. Wie een abonnement neemt en vervolgens opzegt, moet nog betalen tot aan het einde van het abonnement.

Opzeggen bij Shedating kost geld

Je account en profiel opzeggen bij Shedating kost geld. Shedating werkt met abonnementen. We omwille van welke reden dan ook het gebruik van de site wil opzeggen, doet er goed aan om eerst de algemene voorwaarden goed door te lezen. Het tijdstip waarop je opzegt bepaalt namelijk of je nog dient te betalen of niet. Je krijgt je geld niet terug.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close