ReviewsSexdating

Single Book

http://www.datingautoriteit.nl/link/single-book/
Naar de website

 

Nadat de relatie met mijn ex uit is gegaan was ik al weer een tijdje alleen. Ik had wel zin om weer met een leuke vrouw om te gaan, maar ben zo druk bezig met mijn werk. Ik wilde gewoon wat contact met vrouwen, enigszins ‘vrijblijvend’. Ik wilde mij niet weer meteen in een lange relatie storten. Na wat onderzoek naar verschillende datingsites kwam ik op SingleBook, ik besloot me aan te melden.

SingleBook is een ‘flirtsite’. Als je je aanmeldt krijg je meteen vijf flirts, waarmee je berichtjes naar andere mensen (in het geval voor mij dus vrouwen) kon sturen. Ik had mijn profiel in de middag gemaakt, en in de avond had ik al een aardig aantal berichtjes, minstens vijf. Ik had gewoon een vrij neutraal profiel, met wat foto’s met familie, mijn hond, surfend. Er waren al vrij veel meisjes die met me af wilde spreken.

Ik las de berichtjes, en het gaf me meteen heel veel zelfvertrouwen. Het klinkt misschien raar, maar het is toch fijn om te zien dat zoveel vrouwen je zien staan. Er was een berichtje dat er voor mij toch tussenuit sprong. Het was van een meisje die Laura heette, en ze stelde voor om samen wat te gaan drinken

Toen ik bijna het afspraakje had met Laura was ik best zenuwachtig, maar we hadden al veel gechat via SingleBook dus ik wist al best wel veel over haar. De date met haar was heel erg leuk. We hebben na die eerste date nog vaak afgesproken, en momenteel zie ik haar ongeveer een keer in de week, maar gewoon vrijblijvend. We hebben samen afgesproken dat we geen zin hebben in een relatie, maar wel gewoon elkaar willen zien en het gewoon ‘leuk’ met elkaar willen hebben voor een nacht.

Zal ik SingleBook aanraden?
Ja ik zal SingleBook zeker aanraden. Door de vijf flirts die iedereen gratis krijgt gaat iedereen al flirts sturen naar elkaar, waardoor de keuze voor iedereen groot is en de kans groot is dat je iemand ontmoet die je ook echt leuk vindt. In tegenstelling tot serieuzere datingsites is dit wel echt een flirtsites, en iedereen komt er voor hetzelfde doel: leuk contact en geen lange relatie. Dat maakt het heel fijn, omdat je bij andere datingsites soms hebt dat je niet samen op een lijn zit qua wat je graag zou willen. Bij SingleBook is dit wel en ik kan dus iedereen die op zoek is naar wat leuke dates SingleBook aanraden. Het heeft mijn leven echt beter gemaakt.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Ook Lezen!

Close
Close