Sexdating

stouterts

http://www.datingautoriteit.nl/link/stouterts/
Naar de website

 

Stouterts

Stouterts, de naam zegt het zelf al. Dit is een ondeugende site voor mensen die van seksdating houden. Dit is de site voor mensen die niet van al te veel gedoe houden. Hier kun je zoals op zovele sites voor reguliere dating een gratis profiel maken. Je kunt dit doen op de klassieke manier: door je gegevens in te vullen. Dat is een manier. Stouterts gaat wat verder: hier kun je ook de hele stap van gegevens invullen overslaan en gewoon eraan beginnen. Dit lijkt aantrekkelijk, maar is deze site ook wel zo leuk als ze eruit ziet? We gingen erachter aan en sprokkelden wat meer informatie!

Zijn die Stouterts wel betrouwbaar?

Stouterts hebben in het echte leven niet altijd zo’n goede reputatie. Ze hebben wel veel plezier, maar gaan ze niet te veel over de schreef? In hoeverre is een profiel betrouwbaar als het mogelijk is om er eentje aan te maken zonder je eigen gegevens te hoeven achterlaten? Op dit vlak kunnen we de potentiële gebruikers van deze flirtsite wel geruststellen. Op Stouterts wordt veel aandacht besteed aan onderwerpen zoals privacy, FAQ en algemene voorwaarden, dus dit zit wel goed.

Ervaringen met Stouterts

Jammer genoeg waren er niet veel mensen die hun ervaringen met deze website voor dating wilden delen. Daar kunnen we begrip voor opbrengen. Iedereen heeft geheime pleziertjes en laat privacy nu heel belangrijk zijn op deze site. In ieder geval ziet deze datingsite er al plezierig genoeg uit om te gebruiken.

Is Stouterts gevoelig aan oplichting?

Als je de mogelijkheid krijgt om een profiel aan te maken zonder je echte gegevens daarbij te gebruiken, is dat in eerste instantie goed voor je privacy. Jammer genoeg zijn er ook mensen die van deze mogelijkheid gebruik maken om een nepprofiel aan te maken. Dit lijkt wel de rode draad bij vele online datingsites. Laat dit echter de pret niet drukken, want weet dat dit in de echte wereld ook gebeurt.

Kun je Stouterts opzeggen?

Het is mogelijk om je profiel van deze datingsite te verwijderen. Dit lijkt logisch. Als je je perfecte stoute maatje gevonden hebt, heb je deze site niet meer nodig. Toch moet je opletten bij het verwijderen van je account. Mogelijk gooi je ook zuurbetaalde credits weg en dat zou natuurlijk jammer zijn. Het is wel zo netjes van Stouterts dat ze hier op voorhand voor waarschuwen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close