Sexdating

sexyontmoeting

https://www.datingautoriteit.nl/link/sexyontmoeting/
Naar de website

 

Sexyontmoeting

Deze site laat niets aan de verbeelding over. Het doel is hier duidelijk. Dit is een site voor mensen die op zoek zijn naar seksdates. De mooiste dames kijken je hier recht in de ogen. Hun bedoelingen lijken duidelijk. Ze willen jou en alleen maar jou. Klopt dat ook in de praktijk? Leidt Sexyontmoeting ook echt tot de ontmoeting van je dromen en blijft die ervaring ook nog lang nazinderen? We gingen virtueel even op pad en zochten het voor je uit.

Wat zeggen de ervaringen over Sexyontmoeting?

Het is geen wonder dat een site voor seksdating zoals Sexyontmoeting veel gegadigden aantrekt. De dames zien er zeer aantrekkelijk en uitdagend uit. Jammer genoeg leren de ervaringen van vele mannen die voor jou probeerden een afspraak met het te maken dat dit steeds op een sisser uitliep. De foto’s zien er op de vele profielen aantrekkelijk en uitnodigend uit, maar in de praktijk konden maar weinig mannen echt een date versieren via deze site voor seksdating. Een account aanmaken is gratis. In het begin lijkt het erop of je hier echt iemand aan de haak kunt slaan voor een seksdate, maar na de gratis beginperiode moet je verder gaan betalen. Een van de meest voorkomende ervaringen die we lazen is dat eens je betaald hebt, je nog maar weinig respons krijgt op je berichten.

Is Sexyontmoeting dan wel betrouwbaar te noemen?

Van wat we vernamen van de onfortuinlijke mannen die zich inschreven op deze site, waren ze eraan voor de moeite. Ze kregen alvast geen contact met hun droombabe. Het geld dat ze betaalden voor hun abonnement op Sexyontmoeting waren ze kwijt. De site verklaart het betaalde abonnement terug te betalen als je geen succes hebt, maar in werkelijkheid komt daar weinig van in huis. De site geeft in haar algemene voorwaarden ook aan dat er met fictieve profielen wordt gewerkt. Voor wie echt een partner zoekt, is dit geen betrouwbare site.

Is Sexyontmoeting oplichting?

We kregen van vele mensen die deze site bezochten, de indruk dat ze zich opgelicht voelden. De site geeft echter aan dat ze werken met nepprofielen en dat ze enkel entertainment bieden. In de formele zin kun je dus niet van oplichting spreken. Wie overweegt om deze site voor seksdating te gebruiken, doet er goed aan om de kleine lettertjes te lezen.

Kun je Sexyontmoeting opzeggen?

Wie zich teleurgesteld voelt, wil een site kunnen opzeggen. Dit is bij Sexyontmoeting mogelijk door deze vraag te stellen via het contactformulier. Je moet er wel mee rekening houden dat je nog wel een eerder aangegane betalingsverplichtingen dient te voldoen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close