Sexdating

sexmatch

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexmatch/
Naar de website

 

Sexmatch

Steeds meer mensen gaan op zoek naar een seksmaatje en daarom is het ook geen wonder dat datingsites waarbij het puur om de seks gaat als paddenstoelen uit de grond schieten. De dames op de homepage van Sexmatch laten je meteen zien waarover het hier gaat. Deze site voor seksdating heeft wel respect voor de dames die zoveel van zichzelf tonen, want hun gelaat wordt onherkenbaar gemaakt. Dit is iets wat vele vrouwen wel kunnen appreciëren. Natuurlijk ben je niet preuts als je hier een account aanmaakt, maar jammer genoeg zijn anderen dat wel. Kwestie van de trollen niet te eten te geven, is het goed dat de foto’s onherkenbaar zijn gemaakt.

Hoe ervaren gebruikers Sexmatch?

Zoals zovele datingsites is Sexmatch een website waar je je gratis kunt inschrijven en vervolgens profielen kunt bekijken. In dit stadium kun je zelf berichten ontvangen en volgens de ervaringen die wij te zien kregen, zijn die eerste reacties altijd zeer positief. Wie hier een gratis account heeft, voelt zich goed onthaald en wil meer. Vele leden laten zich dan verleiden om een betaald account te nemen. Zo kun je zelf ook berichten schrijven. Dat lijkt aanlokkelijk, want zo krijg je tweerichtingsverkeer. Spijtig genoeg krijgen de meeste betalende leden weinig of geen antwoord op hun persoonlijke berichten. Meestal zijn het standaard antwoorden.

Hoe betrouwbaar is Sexmatch?

Het antwoord op deze vraag hangt in grote mate af van aan wie je de vraag stelt. Gratis leden zullen versteld staan van de belangstelling die ze krijgen. Eens leden betalen, zijn ze een andere mening toegedaan: ze krijgen standaard antwoorden of voelen zich opgegeild. Van zodra ze echt contact willen leggen en live willen afspreken, wordt het stil aan de overkant. Dit heeft voor gevolg dat vele leden zich bedrogen voelen en het gevoel krijgen dat ze te maken hebben met nepprofielen. Ze voelen zich opgelicht.

Leden voelen zich opgelicht door Sexmatch, maar is dit oplichting?

Wie de homepage goed bekijkt en naar beneden scrolt, kan duidelijk lezen dat deze site gebruikmaakt van nepprofielen. Er wordt ook bij verteld dat het niet mogelijk is om met de mensen achter deze profielen enig fysiek contact te hebben. De aandachtige lezer ontdekt deze tekst en is meteen gewaarschuwd. Wil je geen nepprofielen, dan word je geen lid van deze site voor seksdating.

Sexmatch opzeggen?

We bekeken de FAQ om erachter te komen hoe je Sexmatch kunt opzeggen. Daar wordt het onderwerp niet besproken. In de Algemene Voorwaarden wordt enkel het herroepingsrecht volgens de Nederlandse recht besproken. Dit kun je gebruiken om een een account op te zeggen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close