Sexdating

sexrelatienl

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexrelatienl/
Naar de website

 

Sexrelatienl

Hier is het duidelijk. Dit is een datingsite die zich richt op mensen die een seksrelatie willen. Sexrelatienl pakt uit met een zeer aantrekkelijk model op de homepage. Verder wordt hier de belofte gedaan dat je je niet alleen gratis kunt inschrijven voor deze datingsite, maar dat je ook gratis gebruik kunt maken van credits. Laten we eens bekijken in hoeverre deze site de hooggespannen verwachtingen inlost!

Wat zijn de ervaringen met Sexrelatienl?

Jammer genoeg is deze site voor seksdating in hetzelfde bedje ziek als vele van haar concullega’s. De gratis credits zijn maar beperkt in tijd. Nadien moet je betalen voor het gebruik van deze site. We horen hier dezelfde verhalen als op zovele sites voor seksdating. Je krijgt erg veel mailtjes in je inbox. Dat klinkt aantrekkelijk en natuurlijk wil je deze toenaderingspogingen ook allemaal een gepast antwoord geven. Jammer genoeg zitten er geen echte dames achter de profielen van Sexrelatienl. De gebruikers van deze site komen er pas achter nadat ze heel wat geld hebben betaald.

Is Sexrelatienl een betrouwbare site?

Wie graag naar plaatjes kijkt en daarvan opgewonden raakt, zal dit een te gekke site vinden. Wie ook in het echt seks wil hebben, blijft op zijn honger zitten. We kunnen ons voorstellen dat vele gebruikers dit geen betrouwbare site vinden.

Is Sexrelatienl dan een vorm van oplichting?

Om op deze vraag een eerlijk antwoord te kunnen geven, hebben we even de algemene voorwaarden van deze seksdating site bekeken. Het klopt wel dat je hier gratis credits en flirts kunt verdienen door aan je profiel te werken. Je krijgt bij je aanmelding bij deze site trouwens 5 gratis flirts. We kunnen ons voorstellen dat je inderdaad je profiel regelmatig bijwerkt om up to date te blijven en een zo aantrekkelijk mogelijk profiel te laten zien. Tegelijk kun je niet blijven updaten en is het logisch dat op een bepaald moment deze zelfverdiende credits opraken. Op dat moment is het nodig om credits te kopen. Dit wordt wel aangegeven in de algemene voorwaarden, maar niet op de homepage. Een beetje misleidend is dit wel! Verder is deze site wel zo eerlijk om te zeggen dat er met fictieve profielen wordt gewerkt.

Kun je Sexrelatienl opzeggen?

Wie meer wil dan fictieve profielen, zal niet aan zijn of haar trekken komen bij Sexrelatienl. Daarom bekeken we ook of het mogelijk is om deze site op te zeggen. Het is gelukkig mogelijk om je account hier op te zeggen of te verwijderen. Dit heeft wel voor gevolg dat je je credits kwijt bent.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close