Sexdating

sexmet40plus

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexmet40plus/
Naar de website

 

Sexmet40plus

Ook wie al wat meer jaartjes op de teller heeft, heeft nog zin in seks. De mythe dat niks meer werkt na je 40ste is duidelijk gewoon een, nou ja, mythe. Daarom is het ook geen wonder dat Sexmet40plus werd opgericht, want ook na je 40ste heb je zin in seks. De leden zijn hier al wat ouder, maar dat wil zeker niet zeggen dat ze er slechter zouden uitzien. Zowel mannen als vrouwen zijn hier welkom, maar op de homepage zie je alleen dames die het beste van zichzelf geven. De site zelf spreekt van 42% mannen en 58% vrouwen.

Ervaringen met Sexmet40plus

Lid worden is hier zoals altijd heel gemakkelijk. Hier begin je gewoon met op een button te klikken. Zo kun je aangeven of je een man of een vrouw zoekt. Het lijkt eenvoudig, maar je moet er wel snel bij zijn. Hier komen maar 25 nieuwe plekken per dag vrij. Zo krijg je het gevoel dat je bij een exclusieve club hoort en dat maakt deze groep zeker aantrekkelijk. Daarom zijn we benieuwd naar de ervaringen met deze groep. Jammer genoeg hebben vele leden alweer negatieve ervaringen. Ook hier is sprake van nepprofielen en fake accounts. Ook hier krijgen velen geen antwoorden op hun berichten. Op de site zie je wel voortdurend dat mensen actief zijn met chatten, maar dat kan uiteraard ook eenrichtingsverkeer zijn.

Is Sexmet40plus betrouwbaar?

Als we op de ervaringen afgaan, dan hebben we de neiging om te zeggen dat deze site niet erg betrouwbaar is. Even flirten is leuk, maar niemand zit te wachten op nepprofielen. We probeerden op de homepage wat meer informatie te krijgen over de algemene voorwaarden of het beleid van deze site voor seksdating. Jammer genoeg vonden we geen enkele link die ons naar zulke informatie leidde. Omwille van deze reden lijkt Sexmet40plus ons jammer genoeg niet erg betrouwbaar.

Ruikt Sexmet40plus naar oplichting?

Mensen die oprecht op zoek zijn naar een seksdate zonder de verplichting van een langdurige relatie aan te gaan, moeten ergens terechtkunnen. Jammer genoeg is dit afgaande op de ervaringen niet het geval bij deze site. Wie gratis lid wordt, kan slechts gedeeltelijk berichten lezen. Dit wordt op de site niet aangegeven. Betalen is echter wel de boodschap.We durven in dit geval wel van een beetje oplichting spreken. Dat is jammer!

Sexmet40plus opzeggen?

We kunnen geloven dat een aantal mensen die zich hier inschrijft, meer wil bereiken dan virtueel flirten. Opzeggen is dan de boodschap, maar ook hierover vinden we weinig informatie. Mogelijk kun je je beroepen op het Nederlandse herroepingsrecht.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close