Sexdating

sexrelatiematch

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexrelatiematch/
Naar de website

 

SexRelatieMatch

Nederland heeft de reputatie om een heel open land te zijn als het over seks gaat. Toch willen we toch niet alles open en bloot aan iedereen vertellen. Meer dan een heeft soms wel eens behoefte aan seks zonder een relatie. Los daarvan kan seks ook buiten je eigen relatie een aanrader zijn. We hebben er alle begrip voor dat je dat niet aan de grote klok wilt hangen. SexRelatieMatch is een site voor seksdating die er net zo over denkt. Misschien is het een goed idee om eens nader kennis te maken met deze eigenzinnige datingsite?

Onze ervaringen met SexRelatieMatch

Deze site voor sekscontacten beschrijft zichzelf als een site voor mensen die anoniem willen blijven, nieuwsgierig zijn, en op zoek zijn naar avontuur. Tegelijk krijgen wij de indruk dat deze site voor seksdating maar in weinig verschilt van vele andere sites die net hetzelfde aanbieden. Ook hier zijn op het eerste zicht zowel dames als heren welkom. Op deze datingsite voor sekscontacten vind je echter alleen maar vrouwelijke profielen op de homepage. De foto’s die hier worden getoond zijn nietsverhullend en allesbehalve anoniem. Dit is niet wat je zoekt, als je privacy je lief is.

Is SexRelatieMatch dan wel zo betrouwbaar?

Volgens ons is het schier onmogelijk om anoniem te blijven en tegelijk met je foto op de homepage van een site voor seksdating te prijken. We waren dan ook benieuwd naar de algemene voorwaarden van deze datingsite. Terwijl we hier op zoek gingen, kwamen we de kleine lettertjes onderaan de site tegen. Hier komen we te weten dat een gedeelte van de profielen niet echt zijn. Net als bij vele andere sites, zijn het nepprofielen die werden aangemaakt om de bezoekers van vertier te voorzien. Dit maakt je kans op een echt afspraakje al heel wat kleiner. Een heleboel mensen zullen dit niet als betrouwbaar beschrijven.

Opgelicht door SexRelatieMatch?

Zijn de mensen achter SexRelatieMatch dan oplichters? Volgens de regels van de wet niet. Ze geven namelijk netjes aan dat ze met wat ze zelf gefingeerde profielen werken. Dit is wettelijk en oplichterijk kun je het niet noemen. We kunnen ons wel voorstellen dat je niet lang blijft hangen op een dergelijke site.

SexRelatieMatch opzeggen?

Wie een site niet langer wil gebruiken, wil deze datingsite natuurlijk kunnen opzeggen. De gebruiker kan dit doen door binnen de 14 gebruik te maken van het herroepingsrecht. Wie de site 90 dagen niet gebruikt, zal ontdekken dat de balans van de credits op 0 worden gezet. Credits komen te vervallen wanneer je deze site opzegt.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close