Sexdating

sexmetanderen

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexmetanderen/
Naar de website

 

Sexmetanderen

Seks doe je als het goed is, niet alleen. Sexmetanderen lijkt ons dan ook een logische naam voor een datingsite voor iemand die op zoek is naar losse sekscontacten. De homepage van deze site voor seksdating wordt helemaal gesierd door dames die blijkbaar allemaal hun BH kwijt zijn… Het is dus overduidelijk waar het hier om gaat. Ook de woonplaats van de gewillige meisjes en ook al wat oudere vrouwen kom je niet te weten. Deze site voor seksdating vindt de privacy en anonimiteit van haar leden blijkbaar belangrijk. Momenteel zijn er hier zo’n 234000 aangemelde profielen. Dit is blijkbaar een drukbezochte site. Daar moet een reden voor zijn en dat zoeken we graag voor jullie uit!

Ervaringen met Sexmetanderen

In tegenstelling tot het grote aantal aangemelde profielen, vinden we maar weinig informatie van gebruikers van deze site. Misschien durven ze niet. Mogelijk houdt de eigenaar van deze site niet van mensen die al hun informatie online te grabbel gooien. Je inschrijven op deze site is misschien dan wel gratis, maar communiceren met de leden die erop te vinden zijn, is dat niet geheel. Bij je aanmelding krijg je 5 gratis flirts. Nadien wordt deze site betalend. Op de homepage staat echter vermeld dat je meteen na je aanmelding niet alleen berichten kunt lezen, maar ook versturen. Met 5 flirts heb je natuurlijk een start. Ver kom je er echter niet mee.

Is Sexmetanderen een betrouwbare site?

Wie op de homepage begint met lezen, krijgt de indruk dat de eigenaar van deze site het ernstig meent. De anonimiteit van je gebruikers is belangrijk voor een site voor seksdating. Hoe zit het gesteld met de controle van de profielen? Wanneer we onderaan Sexmetanderen de kleine lettertjes ontdekken, dan ontdekken we een waarschuwing. Op deze site zitten heel wat fictieve profielen. Ook hier blijft het dus bij chatten en kijken. Aankomen mag ook hier niet en in het echt afspreken, is niet mogelijk.

Is Sexmetanderen een vorm van oplichting?

We zijn er ons van bewust dat mensen die lid worden van een datingsite dit doen om mensen in levende lijve te ontmoeten. Jammer genoeg is dit ook bij Sexmetanderen niet altijd mogelijk. Toch is dit geen oplichting. De leden worden van de praktijk op voorhand in kennis gesteld.

Kun je Sexmetanderen opzeggen?

Wie meer wil dan de mogelijkheden die deze site voor seksdating je biedt, wil deze site opzeggen. Dit kun je doen door gebruik te maken van het herroepingsrecht. In Nederland heb je daar 14 dagen tijd voor. Sexmetanderen geeft je de mogelijkheid om dit te doen met een modelformulier.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close