Sexdating

sexrelatienet

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexrelatienet/
Naar de website

 

Sexrelatienet

Ben jij op zoek naar een seksrelatie omdat je binnen je relatie niet meer aan je trekken komt? Wil je wel seks, maar dan zonder relatiegedoe? Dan is seksdating zeker wel iets voor jou. Dat treft: op Sexrelatienet vind je gewillige dames uit alle Nederlandse provincies die precies hetzelfde willen. Lid worden van deze site voor seksdating lijkt aantrekkelijk want van waaruit je deze site ook bekijkt, je vindt er wel dames van bij jou in de buurt. Dit klinkt in ieder geval al positief, maar is het dit ook? Wij bezochten deze site voor seksdating zelf en delen graag onze ervaringen.

Onze ervaringen met Sexrelatienet

Op het eerste zicht komt deze site professioneel over. Er wordt slechts een seksprofiel per dag toegelaten. Hierdoor krijg je alvast de indruk dat bij deze site alvast de aanmeldingen gekeurd worden vooraleer ze online worden geplaatst. De site geeft aan dat je gratis in contact kunt komen met de leden, maar in werkelijkheid blijkt dit niet zo gemakkelijk te zijn. In de algemene voorwaarden wordt duidelijk vermeld dat wie de site volledig wil gebruiken om te kunnen communiceren met anderen hiervoor moet betalen. Sexrelatienet stuurt dus dubbele signalen uit.

Is Sexrelatienet dan wel betrouwbaar?

Hoe meer we ons in deze site verdiepen, hoe meer we de indruk krijgen dat deze site niet zo betrouwbaar is als ze op het eerste zicht laat uitschijnen. De informatie op de homepage laat uitschijnen dat de site gratis gebruikt kan worden. De algemene voorwaarden vermelden dat dit niet zo is. Dit is op zijn minst tegenstrijdig en allerminst leuk wanneer je plots voor een datingsite moet gaan betalen.

Is er sprake van oplichting bij Sexrelatienet?

Wie zich baseert op de Algemene Voorwaarden van deze seksdating site, kan alleen maar vaststellen dat deze voorwaarden volledig in overeenstemming zijn met de Nederlandse wet. Oplichting is dit niet. We raden mensen die lid willen worden van deze site voor seksdating om eerst deze voorwaarden te lezen. Zo kom je er ook achter dat de site niet verantwoordelijk kan worden gesteld als mensen zich voordoen als iemand anders. M.a.w. het kan zijn dat je nepprofielen aantreft op Sexrelatienet.

Sexrelatienet opzeggen?

Wie na enige tijd van gebruik van deze site zou ontdekken dat Sexrelatienet je toch niet brengt waar je naar op zoek bent, kan deze site gemakkelijk opzeggen door middel van het controlepaneel. Wanneer je de site 6 maanden niet gebruikt, wordt je account door de eigenaren van de site zelf opgezegd. Bij opzegging moet je er wel rekening mee houden dat je je betaalde credits kwijt bent.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close