Sexdating

sexprofielen

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexprofielen/
Naar de website

 

Sexprofielen

Sites voor seksdating blijven tot de verbeelding spreken. Vele sites bieden gefingeerde profielen aan. Bij Sexprofielen lijkt dit anders. Deze datingsite voor sekscontacten lijkt het ernstig te menen. Dit is een populaire site met veel inschrijvingen. Je privacy wordt er gegarandeerd en je vindt er gegarandeerd mensen die net als jij op zoek zijn naar een leuke portie seks. Lid worden gaat hier snel en contacten leggen is hier ook een fluitje van een cent. Onze nieuwsgierigheid was meteen gewekt en wij gingen op onderzoek uit. Je hier inschrijven is helemaal gratis, dus we hadden niets te verliezen! Bijkomend geeft deze datingsite ook tips, dus wat kon er misgaan.

Wat we leerden uit de ervaringen van anderen met Sexprofielen

Voor lid te worden van deze site, vonden we het toch aangewezen om eens de opinie van andere sitebezoekers te raadplegen. Jammer genoeg waren deze mensen niet te spreken over de diensten van deze site voor seksdating. Het inschrijven is dan wel gratis, maar het communiceren met de leden helemaal niet. Dit gebeurt via de telefoon en afhankelijk van waar je woont, kunnen de kosten oplopen tot 2 euro belkosten per minuut. Dit lijkt ons gewoon niet haalbaar als je elkaar online wilt leren kennen om nadien in het echt af te spreken. Onze contacten leerden ons al gauw dat in het echt afspreken er helemaal niet van kwam. Hun oordeel was: lid worden van deze datingsite is weggegooid geld.

Sexprofielen lijkt niet betrouwbaar

De tientallen meningen die we te horen kregen, waren het er allemaal over eens. Deze site is niet betrouwbaar. Hier kun je dus niet van op aan. Er wordt hier veel beloofd en weinig waargemaakt.

Sexprofielen voelt als oplichting

In dit geval kunnen we niet anders dan concluderen dat deze site voor seksdating een geval van oplichting is. Waar andere sites nog waarschuwen dat ze werken met fake profielen, is dit hier niet het geval. Er worden echte contacten beloofd, maar deze komen er niet. Tegelijk dekt de eigenaar van deze site zich helemaal in tegen het gebeurlijk voorkomen van nepprofielen of andere informatie die onjuist blijkt te zijn. Volgens de letter van de wet mag dit dan wel juist zijn. Wij hebben begrip voor mensen die zich hierdoor opgelicht voelen.

Sexprofielen opzeggen: hoe doe je dat?

Als je ergens niet tevreden over bent, dan wil je die dienst of site kunnen opzeggen. Deze site voor seksdating beroept zich op het Nederlands recht. Het herroepingsrecht binnen de 14 dagen is dus in principe van toepassing.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close