Sexdating

sexinnederlandcom

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexinnederlandcom/
Naar de website

 

Sexinnederlandcom

In tegenstelling tot andere sites voor seksdating kom je hier niet op een schreeuwerige site terecht waar de borsten en billen je tegemoet komen vanaf het eerste moment dat je de site bekijkt. Deze datingsite heeft een degelijke uitstraling. De eerste indruk is in ieder geval goed. Toch hebben we nadat we beginnen te lezen op deze datingsite voor sekscontacten toch enige bedenkingen. Sommige beschrijvingen door ons de wenkbrouwen fronsen. ‘Negerinnen die in zijn voor een geile seksdate’, zo staat het er te lezen. Dit taalgebruik is werkelijk niet meer van deze tijd. Verder lezen we nog iets over tieners die op zoek zijn naar geile afspraakjes. Ook hier hebben we onze bedenkingen bij! Dit is duidelijk een adult site. Hier horen afspraakjes met tieners niet bij. Is dit eigenlijk wel legaal? Hier krijgen we niet zo’n goed gevoel bij.

We vragen ons af wie ervaringen heeft met Sexinnederlandcom

We zijn op zoek gegaan naar mensen die ervaringen hebben met Sexinnederlandcom. Zoals bij de meeste sites kun je gratis lid worden van deze site. De chatcontacten worden gelegd per sms. Dit heeft voor gevolg dat alles telefonisch verloopt. Als we de gebruikers mogen geloven houd je hier binnen de kortste keren een huizenhoge telefoonrekening aan over. Los daarvan stellen een aantal gebruikers zich vragen rond de algemene voorwaarden die deze site hanteert. Auteursrecht en privacy zijn binnen het Nederlands recht nog altijd belangrijke begrippen en wat sommige leden meemaakten duidt op misbruik of overtredingen van deze wetten.

Is Sexinnederlandcom een betrouwbare site?

Als we de gebruikers en de leden mogen geloven, dan komt deze site jammer genoeg niet zo betrouwbaar over als ze er op het eerste zicht uitziet. Er wordt gewag gemaakt van nepprofielen en het gebruik van deze datingsite is ontzettend duur. Geen van de leden die hun ervaringen deelden, kregen een date. Een van de benadeelden begon een rechtzaak tegen Sexinnederlandcom.

Oplichting door Sexinnederlandcom?

Het is duidelijk dat de meeste gebruikers en leden niet tevreden zijn over Sexinnederlandcom. Het is dan ook begrijpelijk dat een van de voormalige leden een rechtzaak tegen de datingsite begon. Hoe deze is afgelopen, hebben we helaas net vernomen. Dit is iets wat we graag opvolgen. Als we hier meer over vernemen, dan zullen we dit artikel alsnog updaten.

Behoort Sexinnederlandcom opzeggen tot de mogelijkheden?

Wie lid wordt van Sexinnederlandcom en gebruik maakt van de betalende diensten van deze site, gaat een abonnement aan van bepaalde duur. Dit wordt stilzwijgend verlengd. Een week voor deze verlenging ingaat, is het wel mogelijk om dit contract op te zeggen. Je moet alles dus goed in het oog houden! Verder geldt het Nederlandse Herroepingsrecht tot 14 dagen na aankoop.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close