Sexdating

student-dating

http://www.datingautoriteit.nl/link/student-dating/
Naar de website

 

Student-dating in het kort

Bij student-dating kun je daten met anderen studenten. De website is onderdeel van een groter netwerk, genaamd Dating Factory. Doordat ze veel ervaring hebben met dating, weten ze precies wat jij nodig hebt. Ook zijn dingen als privacy en veiligheid goed geregeld. Zo worden profielen bijvoorbeeld eerst handmatig gecontroleerd, voor deze online worden geplaatst. Dit proces duurt tussen de 2 en 24 uur.  Daarnaast weten ze precies hoe ze jou moeten matchen met potentiële dates, door de vele zoekcriteria die zij kunnen instellen. Dit zorgt ervoor dat jij in een korte tijd veel geweldige dates kunt ontmoeten.

Verschillende abonnementen

Je kunt helemaal gratis gebruik maken van student-dating. Je kunt er echter ook voor kiezen om van meer functies gebruik te maken. Als ‘Gold lid’ mag je bijvoorbeeld onbeperkt emails en winks versturen. Ook kun je het hele profiel bekijken, in plaats van alleen foto’s. Daarnaast kun je ook gebruik maken van spraak en video chat zonder beperkingen. Dit maakt het daten nog gemakkelijker. Je kunt er ook voor kiezen om VIP te worden. Dan krijg je alle opties van ‘Gold’ plus extra’s. Zo val je bijvoorbeeld op en krijg je een hogere positie in bijvoorbeeld zoekresultaten. Ook krijg je een prioriteit markering en een plekje op een speciale pagina.

Student-dating opzeggen

Wanneer jouw dating avontuur is afgelopen bij student-dating, wil je jouw profiel kunnen verwijderen. Gelukkig is dit eenvoudig te doen. Je logt gewoon in en gaat naar je profiel. Vervolgens klik je op Account pagina. Hierop staat op een optie met ‘verwijder account’.  Wanneer je deze knop indrukt, krijg je de mogelijkheid om feedback te geven en ben je uitgeschreven. Dit kan echter niet als je nog een lopend abonnement hebt. Zorg er daarom eerst voor dat deze geannuleerd worden.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close