Sexdating

tagged

http://www.datingautoriteit.nl/link/tagged/
Naar de website

 

Tagged is een heel andere site dan je op het eerste gezicht zo zou zeggen. Tagged lijkt voor de buitenstaander op een normale social media site. Maar niets is minder waar: Tagged is inderdaad een social media site, maar dan wel een met enorm veel leden over de hele wereld die vooral uit zijn op het leren kennen van nieuwe mensen. Tagged heeft namelijk één speciale functie die andere social media sites niet hebben: Het ‘meet me’-spel. Bij het ‘meet me’-spel krijg je willekeurige profielen te zien, waarbij je kan aangeven of je die persoon zou willen ontmoeten. Als deze persoon jouw foto ziet en op ‘Ja’ klikt, worden jullie aan elkaar gematched. Dit maakt van de social media site meteen een erg leuke vorm van datingsite.

Betrouwbaarheid van Tagged

Tagged is een social media site die inmiddels behoort tot een van de grootste sites ter wereld. Bij Tagged zijn inmiddels al meer dan 100 miljoen mensen lid. Deze leden komen van over de hele wereld, maar ook in ons eigen land zijn er inmiddels al enkele honderdduizenden leden. De site staat zelf in de Inc. 500, de lijst met de 500 snelst groeiende bedrijven in de Verenigde Staten. Vele miljoenen mensen van over de hele wereld vertrouwen Tagged dus.

Ervaringen met Tagged

Natuurlijk hebben wij zelf ook een profiel op Tagged. En we moeten zeggen, het was even wennen, omdat we Facebook gewend zijn. Maar als je enkele dagen op de site hebt rondgekeken, dan raak je er al snel mee bekend. Je kan je profiel aanmaken en zelf invullen zoals je zelf zou willen. Daarna kan je mensen gaan toevoegen als vriend of vriendin en beginnen met socializen. Het leuke van de timeline van Tagged, is dat je je timeline kan filteren op mannen of vrouwen in een bepaalde straal rond je woonplaats. Daardoor is het gemakkelijk om nieuwe mensen in je omgeving te leren kennen.

Opgelicht worden door Tagged?

Als je bang bent om te worden opgelicht, ben je bij Tagged aan het juiste adres. Een site die zo groot is, zal het risico niet snel willen lopen om mensen op te lichten. Het gebruik van Tagged is normaal gesproken ook gratis. Je kan echter wel een premium account nemen, waarbij er meerdere functies aan worden gezet. Je kan dan bijvoorbeeld zien wie er ‘Ja’ op jouw foto heeft geklikt. Ook kun je zien wie je profiel heeft bezocht of je berichten heeft gelezen.

Je account bij Tagged opzeggen

Wil je echt opzeggen bij Tagged? Dat is zoiets als je profiel bij Facebook verwijderen. Na verloop van tijd is je profiel op Tagged een onderdeel van je leven geworden. Je timeline staat vol, je bent aangemeld bij verschillende groepen en je hebt een heleboel vrienden gemaakt via Tagged. Mocht je je account bij de site echt willen opzeggen, dan kan dat eenvoudig door naar je instellingen (staat onder je account, rechtsboven) te gaan en je account te annuleren. Met één klik op een link is je account bij deze social media site direct opgezegd.

 

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close