Sexdating

vlindertjes

https://www.datingautoriteit.nl/link/vlindertjes/
Naar de website

 

Vlinders in je buik hebben is het mooiste wat er is. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om die vlinders te hebben, of verdwijnen ze na verloop van tijd ook weer. Gelukkig zijn er datingsites die je kunnen helpen bij het krijgen van vlinders in je buik. Wij hebben er een gevonden die niet alleen leuk is, maar ook nog eens gratis! Vlindertjes.nl is een gratis datingsite die al jaren bestaat en waardoor veel mensen inmiddels die vlindertjes in de buik hebben gevonden. Eén van onze favoriete sites dus!

Vlindertjes.nl is betrouwbaar

Op het moment dat je een profiel aanmaakt op een datingsite, wil je natuurlijk iets spannends. Je wil flirten, misschien wil je zelfs wel afspreken, of nog meer. Dat kan allemaal op Vlindertjes.nl. Het mooie van Vlindertjes is dat de site gratis is.  De site is redelijk groot, maar omdat deze gratis is (en blijft), kunnen we eerlijk zeggen dat de site erg betrouwbaar is. De site was in 2007 een van de eerste gratis datingsites en dat ze nog steeds bestaan zegt al genoeg.

Onze ervaringen met Vlindertjes

Bij vlindertjes.nl kan je gratis en voor niets een profiel aanmaken. Je kan je één of meerdere foto’s uploaden bij je profiel, waardoor je zlf snel gevonden kan worden. Ook kan je gewoon zelf zoeken naar leuke mannen of vrouwen. Of misschien zelfs wel een stel! Een berichtje is snel gestuurd en het is erg spannend om af te wachten of je flirt beantwoord wordt door de dame of heer van jouw keuze! Heb jij al vlindertjes in je buik?

Bij Vlindertjes.nl zijn het geen oplichters

Als je je aanmeldt bij Vlindertjes.nl, dan staat er duidelijk in de disclaimer dan een aantal profielen fictief zijn. Het is niet mogelijk om daarmee af te spreken, maar je kan er wel mee flirten. En alleen dat is al erg leuk! Afspreken met echte leden is natuurlijk mogelijk, maar de site waarschuwt ervoor dat de site duidelijk en alleen bedoeld is voor mensen van 18 jaar en ouder. Als er vragen of klachten zijn over gebruikers, is de klantenservice 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, en zullen ze er alles aan doen om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Als je dus denkt opgelicht te zijn, doe je er goed aan om de site te mailen en hen te vragen om dit uit te zoeken.

Vlindertjes.nl gemakkelijk opzeggen

Natuurlijk is het mogelijk om je account op te zeggen bij deze site. Wil je je account opzeggen bij Vlindertjes.nl, dan kan dat eenvoudig door naar je account te gaan en te klikken op opzeggen. Je profiel wordt direct opgezegd en anderen kunnen je profiel niet meer vinden. Je kan dan dus ook geen contact meer opnemen met anderen. Hierdoor ben je meteen van je profiel af, vanaf het moment dat je je account verwijderd. Als je de site alleen gebruikte om inderdaad  online te flirten, zit je meteen weer in de anonimiteit.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close