Sexdating

sweetynl

http://www.datingautoriteit.nl/link/sweetynl/
Naar de website

 

Flirten is spannend, flirten is leuk! Flirten kan je altijd doen, op ieder moment van de dag, op iedere dag van de week. Wij zeggen dan ook altijd: een dag iet geflirt is een dag niet geleefd. Flirten is erg leuk op straat, maar ook online is flirten erg leuk! Daarom is er Sweety.nl; een van de leukste sites om eerst te flirten, en daarna wellicht eens af te spreken voor een spannende date. En misschien wel meer šŸ˜‰

BetrouwbareĀ ervaringen met Sweety.nl

Veel mensen denken bij online flirten direct aan vreemdgaan, maar dat is totaal niet waar. De matches die wij tegenkwamen op de site waren doorgaans allemaal vrijgezel, of zeiden dat te zijn. De profielen op Sweety.nl zagen er voor zover wij konden zien allemaal erg betrouwbaar uit. Op deze site kwamen we erg veel normale mensen tegen. Mensen die je niet zomaar op iedere datingsite tegenkomt. Daarmee willen we zeggen: geen ‘gemaakte’ profielen. DeĀ mensen waarmee we uiteindelijk hebben afgesproken om ook eens in het echt mee te ‘flirten’, waren ook echt de mensen die ze zeiden te zijn. Ook aan henĀ vroegen we naar hun ervaringen en stuk voor stuk waren ze erg positief over de site! Veel leden zeiden al langere tijd lid te zijn van de site en veel leuke contacten op te hebben gedaan. Dat gaf ons een goed gevoel over de site.

Geen oplichting op Sweety.nl

Er wordt vaak gedacht dat datingsites vaak de boel oplichten. Door valse profielen aan te maken doen sommige sites zich wellicht groter voor dan ze zijn, of proberen de sites om nieuwe leden aan te trekken. Sweety.nl is echt er niet zo’n site die roept honderdduizenden leden te hebben. Deze site heeft gewoon enkele duizenden leden en dat is een stuk logischer. Je hoeft geen duur abonnement af te sluiten om berichten te sturen naar een eventuele flirt. De eerste flirts kan je gratis sturen, daarnaast kan je berichten sturen voor een klein bedrag per bericht. Daardoor kan je precies zelf bijhouden wat je uitgeeft aan de site en zit je niet vast aan hoge kosten voor langere tijd, zoals soms wel eens bij andere datingsites het geval is.

Je account op Sweety.nl opzeggen

Ben je het flirten of daten na verloop van tijd beu, dan kan je je account altijd opzeggen. Dat doe je eenvoudig vanuit je profiel, en na het verwijderen van je account is je profiel ook echt helemaal weg. We hebben dit zelf getest door een tweede profiel aan te maken en op zoek te gaan naar ons oude profiel. Gelukkig konden we dat oude profiel niet meer vinden, en hebben we ook met een gerust hart ons tweede profiel verwijderd.

Doordat je per bericht betaalt hoef je ook niet bang te zijn dat je achteraf te veel geld in je account hebt laten zitten. Na het beeindigen van je account ben je ook definitief weg van Sweety.nl. Maar wees nu eerlijk: met een beetje flirten is toch helemaal niets mis? Waarom zou je dan opzeggen?

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close