Sexdating

sexplek

http://www.datingautoriteit.nl/link/sexplek/
Naar de website

 

Sexplek

Op Sexplek kan iedereen een ondeugend berichtje achterlaten om zo heel vlug in contact te komen met een sekspartner. De bedoeling is dat je zo kunt gaan sekschatten om later te kunnen afspreken in het echt. Alle dames die zich hier aanbieden, zien er superaantrekkelijk uit. De ene is nog mooier dan de andere. Je aanmelden en een bericht plaatsen, is hier echt heel gemakkelijk. Is dit echter wel realistisch? Werkt dit echt? We zochten het even voor je uit.

Ervaringen met Sexplek

Wanneer we op zoek gaan naar mensen die ervaringen hebben met Sexplek, dan komen we van een koude kermis thuis. Niemand wil hier blijkbaar over spreken. Daar kunnen we begrip voor opbrengen. Niet iedereen wil immers aan de grote klok hangen dat hij of zij op het internet op zoek gaat naar een sekspartner en liefst geen duurzame relatie heeft. Als we kijken naar het aantal sterren dat deze niche site krijgt, dan valt het aantal sterren zeer zeker tegen. Slechts de helft van de bezoekers is echt tevreden. Misschien is deze site niet echt aan te bevelen?

Hoe betrouwbaar is Sexplek

Je aanmelden is gratis. Het sturen van een eerste berichtje is dat ook. Hoe gaat het dan verder? Daar krijgen we als bezoekers van deze site op de homepage weinig informatie over. Daarom gingen we dan ook wat verder kijken dan onze neus lang is. De algemene voorwaarden van deze site zijn duidelijk. Het verder gebruiken van deze site is niet gratis. Je dient tenminste de kosten voor het versturen van berichten aan je telefoonprovider te betalen. Verder rekent de site zelf ook nog kosten aan. Deze worden via automatische incasso geïnd. De algemene voorwaarden zijn duidelijk en geven alles netjes aan. Deze site is niet gratis. Hoe betrouwbaar de site is op gebied van de echtheid van de profielen konden we jammer genoeg niet achterhalen.

Is Sexplek een vorm van oplichting

Hierover kunnen we kort zijn: nee. De algemene voorwaarden leggen alles netjes uit, dus dit is geen oplichting. Iedereen die zich aanmeldt voor een site wordt geacht de algemene voorwaarden minstens diagonaal te lezen.

Kun je Sexplek opzeggen?

Om Sexplek te kunnen opzeggen, maakt deze flirtsite gebruik van de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen. Het is dus mogelijk om Sexplek op te zeggen, maar dan moet je bij de pinken zijn en goed op de hoogte zijn van de wet en de algemene voorwaarden.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close