Sexdating

sjansdate

http://www.datingautoriteit.nl/link/sjansdate/
Naar de website

 

Voor wie is Sjansdate?

Sjansdate is een platform voor rijpe vrouwen. Je kunt hiermee daten, maar ze zijn vaak ook in voor veel meer. Ze zijn lekker ondeugend en als je de site opent, zie je meteen al hele prikkelende advertenties. Je kunt jezelf als man aanmelden, maar rijpe vrouwen mogen zich natuurlijk ook inschrijven. Potentiële dates worden altijd weergeven op basis van afstand. Zo weet je dus wie er bij jou in de buurt zijn, zodat contact leggen nog net een stukje gemakkelijker wordt. Als je op rijpe vrouwen valt of er eentje bent, is de site dus perfect voor jou.

Inschrijven

Het inschrijfproces werkt erg gemakkelijk. Je kunt klikken op ‘plaats een GRATIS advertentie’. Vervolgens krijg je een aantal vragen, waaronder of je boven de 25 jaar bent. Dit maakt het voor de site gemakkelijker om profielen te sorteren. Je kunt jezelf nog steeds inschrijven als je op nee drukt. Wanneer je de vragen beantwoord hebt, kun je jouw eigen profiel aanmaken bij Sjansdate.

Sjansdate oplichting

Op Sjandate krijg je bij het openen van de site al direct een hele rits aan advertenties te zien. Deze vrouwen zijn eruit als de gemiddelde vrouw, al zijn zij over het algemeen wel wat pikanter gekleed. Dat ziet er al met al veelbelovend uit. Helaas blijkt dat in de praktijk anders. Veel bezoekers merken dat mensen hele gesprekken vergeten, dat elk profiel dezelfde schrijfstijl (met bijhorende spelfouten) gebruikt en dat er van uiteindelijke dates geen sprake is. Door al deze factoren kun je dus wel zeggen dat er veel nepprofielen zijn. Er kunnen best ook wat echte profielen bijzitten, maar deze zijn schaars. Hierdoor kost de site je meer dan een gemiddelde andere site. De slimste zet is daarom ook een andere site bezoeken. Zo heb je meer kans om jouw dromen, wensen of fantasieën uit te laten komen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close