Sexdating

ishotmyself

http://www.datingautoriteit.nl/link/ishotmyself/
Naar de website

 

Wat is Ishotmyself?

In deze review bekijken we Ishotmyself. Een site die gericht is op erotische foto’s en filmpjes.
De meeste foto’s en filmpjes worden aangeleverd door amateurs. De foto’s worden in “albums” gerangschikt per categorie.
Bezoekers kunnen een profiel aanmaken. Zij kunnen dan reacties achterlaten bij de geplaatste foto’s en filmpjes.
Het is in eerste instantie geen datingsite, maar er is uiteindelijk wel een mogelijkheid om met elkaar in contact te komen.
Er staan erotische foto’s op de website van zowel mannen als vrouwen, maar ook van stellen. De foto’s variëren van gekleed tot geheel naakt. Ook zijn er foto’s en filmpjes te vinden van seksuele handelingen. De site is dus absoluut niet geschikt voor minderjarigen!

Hoe betrouwbaar is Ishotmyself?

Het is moeilijk te beoordelen of alle foto’s, die op de site geplaatst zijn, betrouwbaar zijn. Zoals op bij iedere vergelijkbare site zullen ook op deze site nepfoto’s geplaatst worden. Dit is echter niet echt tegen te gaan.
In diverse reviews wordt gesproken over het dating gedeelte van de site. De reviewers hebben hier allemaal verschillende ervaringen mee. Sommige personen hebben hele goede ervaringen, andere zijn minder goed.
Een nadeel van de site is dat geplaatste foto’s makkelijk misbruikt kunnen worden door mensen die iets verkeerds van plan zijn met foto’s van amateurs.

Wie bezoeken deze site?

Over het algemeen wordt de site bezocht door mannen, vrouwen en stellen. Echter, de verhouding mannen – vrouwen is niet gelijk. Er zijn veel meer mannen als vrouwen actief op deze site. Dat is uiteraard niet alleen bij deze site het geval. Ook op vergelijkbare sites zijn veel meer mannen als vrouwen te vinden.
De ene bezoeker vindt het leuk om naar foto’s van anderen te kijken, en vindt het leuk om op de foto’s te reageren. De andere bezoeker plaatst graag foto’s van zichzelf op de site en vindt het leuk om te kijken hoe anderen op zijn/haar foto reageren.

Naar de website
3.3 Gebruikers (2 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close