Sexdating

stiekemflirten

http://www.datingautoriteit.nl/link/stiekemflirten/
Naar de website

 

Stiekemflirten.nl is een van de oudere datingsites op internet. Daardoor mag de site zeggen ook een van de grotere sites te zijn, met rond de 250.000 goedgekeurde profielen. Stiekemflirten.nl windt er geen doekjes om: als je je aan wil melden bij de site, dan doe je dat met maar één doel: Flirten, daten en wellicht een spannend (sex-) avontuurtje in het verschiet. De site geeft daarbij zelf enkele trucjes om sneller en beter contact te kunnen krijgen. Daardoor is deze site inmiddels een van onze eigen favorieten geworden!

Stiekemflirten.nl, een betrouwbare site

Doordat de site al sinds 2010 bestaat en enkele honderdduizenden goedgekeurde profielen heeft, mogen we de site wel als betrouwbaar aanmerken. De site heeft inmiddels zo enorm veel gebruikers dat het grote aantal de betrouwbaarheid al kan verifiëren. De site heeft veiligheid ook hoog in het vaandel staan en waarschuwt mensen om geen kinderen onder de 18 jaar op de site toe te laten. Software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter worden aangeraden door de makers van de site en dat kunnen wij alleen maar prijzen! Dat maakt Stiekemflirten.nl voor ons een betrouwbare site. De site heeft in haar voorwaarden dan ook duidelijk staan dat misbruik wordt bestraft en zelfs bij vermoedens van misbruik al aangifte zal worden gedaan.

Ervaringen met Stiekemflirten.nl

Er zijn door zo vele leden van de site enorm veel ervaringen te vinden over Stiekemflirten.nl. Veel mensen hebben erg leuke contacten overgehouden aan de site, en dat is toch waarvoor het allemaal te doen is. Zelf hebben we inmiddels al geruime tijd een profiel en het bevalt ons goed. Leuke contacten, spannende flirts en zo nu en dan een lekker afspraakje kunnen we inmiddels op ons C.V. zetten. En we zijn zeker niet de enigen, want ook voor onze afspraakjes zijn we niet de eersten, zo blijkt. Natuurlijk heeft de één of de ander meer of minder geluk, maar net als bij alles in het leven kunnen wij met zekerheid zeggen: De aanhouder wint!

Geen oplichting door Stiekemflirten.nl

Wederom komen we op het feit dat de site al zo lang bestaat en zo enorm groot is. Dit kan vrijwel niet anders, omdat de site te vertrouwen is. Een site die onbetrouwbaar is, zou binnen enkele maanden zo bekend zijn dat de makers er van besluiten te stoppen met de site, om onder een andere naam verder te gaan. Aangezien dat niet het geval is, mogen we concluderen dat de datingsite zich niet schuldig maakt aan oplichting. Alle mogelijkheden die de site biedt staan ook duidelijk aangegeven, waardoor de site open en transparant is.

Account bij Stiekemflirten.nl opzeggen

Wil je je account uiteindelijk toch opzeggen, dan kan dat natuurlijk. Doordat je niet vast zit aan een abonnement, is opzeggen zo gedaan. Zelfs al na de eerste dag. Daardoor is het erg veilig om een account aan te maken. Je zit immers nergens aan vast. Onze tip: gebruik altijd een ander emailadres, zodat je identiteit gewaarborgd is, en je familie geen spannende dingen kan meelezen als ze opeens achter je staan.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close