Sexdating

temptation24

http://www.datingautoriteit.nl/link/temptation24/
Naar de website

 

Temptation 24 is al een lange tijd bekend om zijn dating contacten en hete gesprekken. Temptation 24 is al bijna 20 jaar actief in de adult dating scene. Het gaat hier dan ook om een dating website met erotisch materiaal. Om ervoor te zorgen dat er alleen serieuze leden meedoen aan de erotische chats en geen vrijbuiters, maakt temptation 24 gebruik van een abonnementsdienst. Dit houdt in dat je een maandelijks bedrag betaalt om erotisch te kunnen chatten met anderen.

 

Temptation 24 Ervaringen

Met bijna 20 jaar ervaring is het logisch dat er veel verschillende ervaringen zijn met Temptation 24, immers heeft iedereen een andere belevenis. Toch is het belangrijk om te weten dat de ervaringen heel erg verschillend zijn. Dit houdt in dat er niet een paar slechte reviews zijn ten opzichte van een merendeel dat positief is, het aantal negatieve reviews is gelijk aan en overstijgt soms zelf het aantal positieve reviews. Dit heeft waarschijnlijk alles te maken met de manier waarop gesprekken werken.

 

Temptation 24 Oplichting

Eén van de redenen waarom Temptation 24 vaak slecht uit reviews komt, is de manier waarop ze te werk gaan. Om te kunnen chatten op de website heb je een betaald account nodig. De minimale duur van dit abonnement is 1 maand en is dan ook maandelijks opzegbaar. Dit is geen verboden praktijk, echter is het probleem te vinden in de algemene voorwaarden. Vermeld hierin staat dat Temptation 24 het recht heeft om met fictieve accounts de site gaande te houden mocht er een dip zijn in activiteit.

Er zijn dus gewoon echte seks zoekende mannen en vrouwen actief op de website. Het kan echter gebeuren dat je contact krijgt met een fictief account om de site draaiende te houden.

 

Temptation 24 Opzeggen

Mocht je een account van Temptation 24 op willen zeggen, dan kan dit op elk gewenst moment. De procedure staat vermeld op de website zelf. Door het account op te zeggen heb je geen recht op vergoeding van eventuele kosten die je hebt gemaakt, het enige dat blijft gelden zijn de mogelijk openstaande kosten die je nog moet betalen.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close