Sexdating

stoutdatennl

https://www.datingautoriteit.nl/link/stoutdatennl/
Naar de website

 

StoutDatennl

Stout daten is iets wat goed in de markt ligt. Er is een grote vraag naar en dan is het alleen maar logisch dat heel veel datingsites op deze trend meeliften. StoutDatennl is een van de vele spelers die zich op de steeds wisselende maar ook nog steeds groeiende markt aanbieden. Wat mogen we hiervan verwachten? De site ziet er niets verhullend en uiteraard stout uit, maar maakt ze de verwachtingen waar? Wij gingen het uitzoeken!

StoutDatennl is niet betrouwbaar

Zelf vinden we het jammer dat we dit alweer moeten zeggen. Dit is de zoveelste site voor seksdating waarvan gebruikers zeggen dat ze niet betrouwbaar is. Op deze site gaat het zelfs zover dat dit in de algemene voorwaarden zelfs wordt toegegeven. Foto’s van een datingsite worden ook op een andere site gebruikt en hier wordt duidelijk over personages gesproken in plaats van over leden. Hier wordt dus willens en wetens met nep- en fakeprofielen gewerkt. De site eigenaren noemen dit entertainment. Helaas willen leden meer dan dat. Ze willen ook echte mensen kunnen ontmoeten. Dit is er bij StoutDatennl dus niet bij.

Ervaringen met StoutDatennl

De mensen die dachten op StoutDatennl het pleziertje van hun dromen te kunnen beleven, komen bedrogen uit. Meer dan online flirten zit hier niet in. Gezien nepprofielen tot de praktijk van de site zelf behoren, is dit niet een site die we zouden durven aanraden. Wie iemand in het echt wil ontmoeten, zoekt beter een andere datingsite uit. De ervaringen die wij elders lazen, kunnen eerder als zuur worden omschreven.

Is StoutDatennl oplichting?

Deze datingsite geeft zelf aan met personages te werken en niet altijd met foto’s van echte leden. Enerzijds weet je dan meteen waar je aan toe bent, anderzijds zou dit niet mogen kunnen. We kunnen het echt begrijpen dat heel veel mensen dit als echte oplichting zien. Daar komt nog bij dat je om deze site te kunnen gebruiken, credits moet kopen. Wie echt zit te hopen op een ontmoeting, is er aan voor zijn of haar moeite! Wat er verteld wordt op de homepage klopt niet met de algemene voorwaarden en dit is toch een beetje bedrieglijk.

StoutDatennl opzeggen?

We hebben alle begrip voor mensen die StoutDatennl willen opzeggen omdat deze site in heel veel gevallen niet tot een ontmoeting leidt en er willens en wetens met fakeprofielen wordt gewerkt. We zouden hier bijna zeggen dat je StoutDatennl gelukkig wel kunt opzeggen. Daarbij geldt dat je je verdiende of gekochte credits kwijt bent.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close