Sexdating

stouteafspraakjes

http://www.datingautoriteit.nl/link/stouteafspraakjes/
Naar de website

 

StouteAfspraakjes

Soms is het leuk om stout te zijn. Misschien verklaart dit wel waarom sites voor stoute dating of seksdating zo populair zijn. Ook StouteAfspraakjes speelt op deze trend in. De dames op de homepage kijken je in ieder geval al heel uitnodigend uit. Daar willen we meer over weten. Onze bevindingen delen we dan ook graag met jou. Doen deze dames ook wat ze beloven?

Hoe betrouwbaar zijn de dames van StouteAfspraakjes?

Jammer genoeg gonst het van de geruchten over nepprofielen die de overhand hebben op deze datingsite. Een gebruiker nam de proef op de som en googelde de afbeeldingen van de profielen en kwam er vlug achter dat de gebruikte foto’s niet deze waren van de dames achter het profiel op StouteAfspraakjes. De eigenaars achter de site geven wel de indruk van de dingen ernstig aan te pakken. Dit maakt niet weg dat vele gebruikers gewiekst zijn en de achterpoortjes goed kennen.

Ervaringen met StouteAfspraakjes

Meer dan een gebruiker die dacht een afspraakje te hebben versierd, kwam bedrogen uit. De dame kwam niet op de afspraak. Hoe het met dames zit die een afspraakje maakten met een man, komen we jammer genoeg niet te weten. Mogelijk zijn zoekende dames in de minderheid hier. Het is opvallend dat de homepage geen foto’s van stoute mannen toont.

Is de site StouteAfspraakjes een vorm van oplichting?

Als je het ons vraagt, dan zijn wij van mening dat de site zelf niet de bedoeling heeft om mensen op te lichten. Bepaalde gebruikers maken het moeilijk om contact te leggen omdat ze blijkbaar alleen maar op plagen uit zijn. Dit is jammer uiteraard, maar als site eigenaar heb je het gedrag van gebruikers niet altijd in de hand. Zoals bij zovele datingsites heb je credits nodig om deze site langere tijd te kunnen gebruiken. Wie veel credits kocht, kan zich opgelicht voelen, maar dat is nog iets anders dan een datingsite die willens en wetens gebruikers oplicht.

StouteAfspraakjes opzeggen?

Wie niet tevreden is, wil een site kunnen opzeggen. Dit is heel erg logisch. Elke eerlijke site geeft die mogelijkheid ook aan de leden. Je account verwijderen is hier vrij gemakkelijk. Zoals je kunt verwachten kun je dit doen via de tab ‘mijn account’. Omdat het hier over een site met credits gaat, moet je natuurlijk wel goed uitkijken dat je bij het beëindigen van je account ook je credits hebt opgebruikt. Zoniet, is je account opzeggen ook geld weggooien!

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close