Sexdating

seksbuddy

https://www.seksbuddy.nl/
Naar de website

 

SeksBuddy informatie

De seks dating website seksbuddy is bedoeld voor volwassenen die tussen de 18 en de 55 jaar zijn. Zowel mannen al vrouwen kunnen op deze website terecht. Je kunt er flirten met je leeftijdsgenoten, of misschien ben je wel geïnteresseerd in iemand ouder of jonger dan jij zelf. Je kan het allemaal hier bij seksbuddy vinden. Je kan makkelijk met elkaar als gebruiker communiceren. De mogelijkheid is er ook om profielen van vele anderen te bekijken. Denk je dat je iemand leuk te vinden en is het misschien ook zo wederzijds, dan kan je altijd ook met elkaar ergens afspreken om te ontmoeten. Als gebruiker kun jij je gratis registreren en wel onmiddellijk op zoek gaan naar de juiste seks date. Heb je iemand gevonden, dan dien je wel een klein bedrag te betalen als je van plan bent een bericht te sturen. Dit doe je in de vorm van credits. Deze credits koop je via een betrouwbare en veilige omgeving. Je hoeft ook niet bang te zijn dat op je bank afschrift Seksbuddy komt te staan.

Inschrijven Seksbuddy

Vindt je het een leuke website en je wenst meer gebruik te maken van de website haar diensten? Maak dan eerst een profiel aan. Zonder een profiel kan je niet verder gaan. Voor het versturen en voor het ontvangen van berichten dien je namelijk een profiel beschikbaar te hebben. Anderen moeten ook jouw profiel kunnen zien om te weten wie je bent en zo geïnteresseerd te raken in je. Wanneer je gaat voor de inschrijving dien je de volgende dingen in de vullen: nickname, een e-mail adres en je geslacht. Verder kan je het ook verder opvullen met dingetjes die je leuk vindt om te doen, of waar je zoal naar op zoek bent. Uit de praktijk is gebleken dat de profielen die de meeste informatieve hebben, dus waar bijna alle velden zijn ingevuld de meeste dates of date verzoeken krijgen.

Kosten SeksBuddy

Ben je al een gebruiker en je wenst in contact te kunnen blijven met de andere gebruikers die je via de dating website hebt ontmoet, dan moet je een kleine vergoeding betalen in de vorm van credits. Dankzij deze vergoeding zul je berichten kunnen ontvangen en ook versturen. Wil je niet persoonlijk langs gaan om deze credits te kopen dan kun je ook via de mobiele telefoon betalen. Er zijn mobiele abonnementen die voor onbepaalde tijd zijn. Deze hebben een duur van minimaal een week. Ben je een mobiele gebruiker dan heb je de volgende pakketten:

creditpack 10: € 1 per credit            totaal € 10

creditpack 25: € 0,88 per credit      totaal € 22,50

creditpack 50: € 0,80 per credit      totaal € 40

creditpack 100: € 0,75 per credit    totaal € 75

creditpack 300: € 0,66 per credit    totaal € 200

De betaling kan gedaan worden via Ideal, Paysafecard, Mr Cash/bancontact, of via bankoverschrijving. Let er wel op dat de credits na 90 dagen komen te vervallen. Gebruik het dus binnen de 90 dagen.

Uitschrijven SeksBuddy

Ben je al moe van de website en wil je eruit dan kan je altijd je profiel verwijderen. Om je profiel te verwijderen moet je eerst inloggen. Na ingelogd te zijn ga je naar het tabje dat zegt ‘mijn profiel’. Eenmaal op die pagina klik je op ‘profiel verwijderen’. Je moet altijd een reden aangeven waarom je hebt besloten om eruit te gaan. Er word took gevraagd wat jij vindt dat verbeterd kan worden. Dit is dus ook direct feedback voor de website. Heb je deze stappen voltooid, dan wordt je profiel verwijdert van de dating website haar database. Had je nog niet gebruikte credits, dan komen deze te vervallen. Al je geschiedenis op de website komt te vervallen. Hiermee wordt dus bedoeld alle gesprekken die je ooit hebt gehad. Het is dus totaal veilig.

Betrouwbaarheid SeksBuddy

Vele gewone websites, dating website en nog meer hechten veel waarde aan de gebruikers hun privacy. Zo ook hecht de seksdating website seksbuddy ook veel waarde aan de privacy van haar gebruikers. Voordat je zelfs inlogt, of een profiel kan aanmaken geeft seksbuddy je eerst een privacy statement. Dit is van toepassing op alle leden die gebruik willen maken van de website. Deze statement zorgt er als het ware voor dat de privacy van de gebruiker wordt gewaarborgd. Daarom kan je niet verder zolang je niet akkoord gaat met deze voorwaarden. Bij het kopen van credits hoef jij je namelijk ook geen zorgen te maken. De betaling vindt immers plaats op een veilig en betrouwbare plaats. Op je bankafschrift komt ook geen seksbuddy te staan.

Contact gegevens SeksBuddy

Ben je al een gebruiker of ben je van plan een gebruiker te worden en heb je vragen en of opmerkingen, dan kun je altijd contact opnemen met Seksbuddy klanten service. De klanten service is te bereiken op het nummer: +31 (0)85-4016578

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook Lezen!

Close
Close