Gratis Dating

yoopla

http://www.datingautoriteit.nl/link/yoopla/
Naar de website

Yoopla

Yoopla noemt zichzelf de leukste singles community van Nederland en België. Meteen is het duidelijk dat zowel Nederlanders als Belgen die op zoek zijn naar een partner hier terechtkunnen. Deze site stelt zich voor als een site voor metadaten, we leiden hier dan uit af dat deze website gebruikmaakt van metadata. Wat dit concreet voor gevolgen kan hebben, wordt niet precies uitgelegd. Deze datingsite ziet er in ieder geval leuk en fris uit. Laten we eens kijken of deze website haar beloftes ook echt waarmaakt. Hoe betrouwbaar is deze datingsite en wat zijn de ervaringen van mensen die op deze website naar een partner zochten? We zochten het even voor je uit!

Is Yoopla betrouwbaar?

Wanneer we er de meningen van anderen over raadplegen, dan zijn de meeste gebruikers heel duidelijk. Deze site is betrouwbaar. Wie hier zijn of haar profiel aanmaakt, wordt gevraagd om heel veel gegevens mee te delen. Valsspelen behoort hier duidelijk niet tot de opties. Dit heeft zeker voor gevolg dat je hier met grote waarschijnlijkheid weinig nepprofielen zult aantreffen. Qua betrouwbaarheid zit Yoopla dus wel goed. Van oplichting is hier geen sprake, dus daar hoeven we het niet over te hebben.

Ervaringen met Yoopla

De meest gebruikerservaringen met Yoopla zijn ronduit positief. Zoals bij zovele datingsites kun je hier gratis lid worden. Bij Yoopla betekent dit dat je meteen heel veel opties kunt gebruiken. Hier kun je niet zomaar een profiel plaatsen, maar bijvoorbeeld ook YouTubefilmpjes en andere opties gebruiken. Op dit gebied valt deze datingsite heel erg positief op. Alleen wie het allerbeste wil, hoeft hier lidgeld te betalen. Ook op dit vlak is dit platform voor dating heel erg democratisch. Wie hier betalend lid wil worden, hoeft enkel een eenmalig bedrag van € 11,95 te betalen en kan dan Yoopla Extra gebruiken. Het enig minpunt dat we konden bespeuren, is het betaalmiddel. Deze site kent maar een manier van betalen, en dat is PayPal. Op zich is dit niet onoverkomelijk want een PayPal account aanmaken, is vrij eenvoudig!

Yoopla opzeggen

Mocht je toch niet tevreden zijn, of ondertussen een partner hebben gevonden, dan is het heel gemakkelijk om Yoopla op te zeggen. In de FAQ van de site wordt duidelijk uitgelegd hoe je dit kunt doen. Hier hoef je dus geen angst te hebben dat je jarenlang aan een abonnement vastzit waar je niet afraakt of dat je een account hebt aangemaakt die je nooit meer kunt deleten.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close