Gratis Dating

yives

http://www.datingautoriteit.nl/link/yives/
Naar de website

Yives

Yives een datingsite voor zowel mannen als vrouwen. Wie de homepage bekijkt, krijgt al gauw de indruk dat alleen dames zich hier hebben aangemeld. De ene ziet er nog mooier dan de andere uit. Soms is het gewoon niet te geloven dat deze vrouwen of meisjes gewoon in België of Nederland wonen. Zo bijzonder zien ze er uit. Vaak komen ze gewoon uit een dorp of gemeente bij jou in de buurt. Maar klopt dit allemaal wel? Laten we het eens uitzoeken!

Hoe betrouwbaar is Yives?

Yives ziet er eerlijk gezegd iets te mooi uit om waar te zijn. Op zich wil het natuurlijk niets zeggen dat een mooie dame nog geen partner gevonden heeft. Wanneer we deze site bekijken, zijn er echter andere alarmbellen die meteen afgaan. Zo kun je op de homepage aangeven of je een man of een vrouw bent. Op het moment dat je je geslacht aanpast van man naar vrouw, zou je verwachten dat de hele galerij van knappe dames wordt veranderd in een hele rij hoogst aantrekkelijke heren. Niets is minder waar. Je blijft hier enkel dames zien. Je vraagt je af of hier alles wel echt is. Deze datingsite is hier zelf vrij open over. Op de site zelf wordt duidelijk vermeld dat sommige profielen niet echt zijn en enkel flirten tot doel hebben.

Ervaringen met Yives

Jammer genoeg vonden we maar weinig mensen die hun ervaringen met Yives wilden delen. Anderzijds is dit begrijpelijk. Dit is in zoverre een gratis datingsite dat het niets kost om je aan te melden. Nadien kun je 5 gratis flirts sturen. Nadien moet je betalen om Yives verder te kunnen gebruiken. We kunnen ons voorstellen dat er vele singles zijn dit niet bereid zijn om dit te doen. Wie wil er immers betalen voor een datingsite als je van in het begin weet dat er vele fakeprofielen op aanwezig zijn. Wie echt een partner zoekt, zal zich bedrogen voelen.

Is Yives een vorm van oplichting?

Wie op Yives zit om echt een partner te vinden, zal zich mogelijk bekocht voelen omdat er nepprofielen op staan. Anderzijds geven de site eigenaren dit ook grif toe. Strikt genomen bezondigt deze website zich niet aan oplichting of bedrog, omdat zij eerlijk toegeven wat er aan de hand is. Tegelijk blijft ons gevoel een beetje dubbel, want een datingsite met nepprofielen, dat is gewoon op zijn minst teleurstellend.

Yives opzeggen

Wie het flirten om het flirten beu is, kan Yives eenvoudig opzeggen door het account te verwijderen. Dit is eenvoudig en wordt duidelijk in de FAQ uitgelegd.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close