Gay Dating

vrouwmetvrouw

http://www.datingautoriteit.nl/link/vrouwmetvrouw/
Naar de website

VrouwMetVrouw

Dit is een website over dating voor vrouwen die bewust op zoek zijn naar een vrouwelijke partner. Ook al zijn er steeds meer algemene datingsites die openstaan voor de LBGT gemeenschap, toch is het goed en zelfs een verademing dat er datingsites bestaan zoals je er op dit portaal voor lesbische dating kunt vinden. Zo is het duidelijk wie er naar wie op zoek is, en kunnen hier alvast geen misverstanden over bestaan. Dit is een positief initiatief en daarom wilden we er meer over weten.

Is VrouwMetVrouw als datingsite betrouwbaar?

VrouwMetVrouw is niet alleen een site over dating, maar dit platform voor lesbische dames die op zoek zijn naar een partner werd opgezet als een community. Dit geeft de website sowieso al een meerwaarde. Hier kun je niet alleen oppervlakkige profielen bekijken, maar ook echt een discussie aangaan over verschillende onderwerpen die al dan niet gerelateerd zijn aan dating. Dit platform geeft een ernstige en diepzinnige indruk. Deze informatieve site komt in ieder geval betrouwbaar over.

Ervaringen met VrouwMetVrouw

Vele vrouwen die op zoek zijn naar een datingsite voor lesbische vrouwen komen uit op het portaal VrouwMetVrouw. Een aantal vrouwen verwacht van deze site dat het ook daadwerkelijk zelf een datingsite is. Bij deze website wordt de nadruk gelegd op het uitwisselen van ideeën, bloggen, boeken en het oplijsten van datingsites voor vrouwen met vrouwen. Een aantal dames heeft kritiek op de datingsites die aangeraden worden door dit webportaal voor de lesbische liefde. Dit lijkt ons een beetje te ver gaan omdat je de eigenares van VrouwMetVrouw moeilijk verantwoordelijk kunt stellen voor de betrouwbaarheid van andere sites en datingsites in het algemeen.

Is VrouwMetVrouw oplichting?

Mogelijk zijn er dames die een beetje beteuterd zijn omdat VrouwMetVrouw geen echte datingsite is en de nadruk legt op het informatieve vlak. Behalve links naar datingsites vind je hier namelijk zoveel meer. Ook wie pas uit de kast is of niet goed weet hoe met het eigen lesbisch zijn om te gaan, kan hier heel veel informatie, blogs, leesvoer en andere tips vinden. Wie zich goed in haar vel voelt als lesbiënne, zal hier mogelijk geen boodschap aan hebben. Tegelijk weten we uit ondervinding dat degelijke informatie voor lesbiennes nog steeds een noodzaak is in onze maatschappij die jammer genoeg terug de conservatieve toer opgaat. Daarom is het goed dat VrouwMetVrouw bestaat en dat je hier kunt vinden waar je wel terechtkunt. Dit is gewoon eerlijke informatie.

VrouwMetVrouw opzeggen?

VrouwMetVrouw is een community die je gratis kunt bezoeken. Je hoeft hier niet in te loggen, een account te hebben of geld te betalen. Opzeggen is hier dus niet van toepassing!

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close