Algemene Datingsites

kik

http://www.datingautoriteit.nl/link/kik/
Naar de website

Wat is KIK?


In deze review kijken we naar KIK. Dit is een gratis messenger service. Je kunt met deze service, net als bij bijvoorbeeld WhatsApp of Facebook messenger, tekst en foto’s versturen naar een andere gebruiker van de service.
In tegenstelling tot WhatsApp hoef je hier niet in te loggen met je telefoonnummer. In plaats daarvan maak je een inlognaam en een wachtwoord aan. Als je iemand hebt leren kennen kan je via deze service contact houden, zonder dat je elkaars telefoonnummer hebt uitgewisseld. Dit is, zeker als je de andere persoon nog niet zo goed kent, een stuk betrouwbaarder dan wanneer je direct je telefoonnummer aan een bijna onbekende geeft.
Er is ook een dating gedeelte in de applicatie, kikdate.nl. Hier kan je tegen betaling contact leggen met andere gebruikers van de dating-app. Het versturen van een berichtje kost 0,80 cent per bericht.

Wie zijn de gebruikers?


De messenger service, die ontwikkeld is in Canada, maakte een moeilijke start mee, maar de laatste jaren zijn er veel gebruikers bij gekomen. En iedere dag komen er weer duizenden nieuwe profielen bij. Inmiddels zijn er wereldwijd vele miljoenen gebruikers. Dit zijn jeugdige gebruikers die met vrienden willen chatten, maar ook mensen die op datingsites actief zijn. Zij ontmoeten op zo’n site andere mensen, en na een tijdje gechat te hebben willen ze meer contact hebben. Dan stappen ze over op KIK, zodat ze de hele dag door contact kunnen hebben met elkaar.

Hoe betrouwbaar is het?


Aangezien je zelf bepaald wie je je inlognaam geeft, bepaal je ook zelf met wie je chat. Dit is dus erg betrouwbaar. Als je slechte ervaringen hebt met een gebruiker, kan je deze blokkeren zodat hij of zij je niet meer kan aanspreken.
In de meeste reviews staan enkel goede ervaringen. Zeker op het gebied van betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de gebruikers zeer enthousiast.
Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close