Algemene Datingsites

vrouwzoektjou

http://www.datingautoriteit.nl/link/vrouwzoektjou/
Naar de website

Vrouw zoekt jou

Soms lijkt het steeds moeilijker om als man een geschikte vrouw te vinden. Wanneer we vrouw zeggen, dan bedoelen we dit in de ruimste zin van het woord en niet alleen in de traditionele betekenis van een vrouw als huwelijkspartner. We zijn er ons uiteraard van bewust dat er in de hedendaagse maatschappij verschillende manieren bestaan om een duurzame partnerrelatie aan te gaan. Op sommige datingsites lijkt het gewoon erg moeilijk om een geschikte vrouwelijke partner te vinden. Soms lijkt het wel of alleen mannen zich inschrijven op datingsites.

VrouwZoektJou: ervaringen

Op VrouwZoektJou.nl lijkt in ieder geval het tegenovergestelde waar te zijn. De vrouwen die zich op deze datingsite voorstellen, winden er in ieder geval geen doekjes om. Ze zijn allemaal op zoek naar een man en zijn daarin heel direct. Ze laten echt het beste van zichzelf zien en soms laten ze maar weinig aan de verbeelding over. Dit lijkt bijna te mooi om waar te zijn. We kunnen ons helemaal voorstellen dat mannen die zich hier op deze site willen inschrijven zich afvragen of deze site wel helemaal betrouwbaar is.

Hoe betrouwbaar is VrouwZoektJou.nl?

Om erachter te komen of deze op het eerste zicht aantrekkelijke website wel kan bieden wat ze zegt te kunnen bieden, zijn we voor even op zoek gegaan naar wat gebruikers van deze datingsite voor mannen die op zoek zijn naar vrouwen te zeggen hebben over hun ervaring. Jammer genoeg zijn deze ervaringen niet allemaal even positief. Vele gebruikers melden dat de mooie vrouwen die zich zogenaamd bij de site inschrijven jammer genoeg in het echt niet blijken te bestaan. Het gaat dus in vele gevallen over nepprofielen en de personen die erachter zitten, bestaan in de meeste gevallen nog niet eens. De gebruikerservaringen die de gebruikers van deze datingsite opdeden, waren dus meestal zeer negatief.

VrouwZoektJou: oplichting?

Een aantal gebruikers namen het woord oplichting in de mond. Ze vonden dat de prijzen die je bij deze datingsite voor credits hoeft te betalen in vergelijking met wat het hen opbracht in ieder geval buiten proportie. Zij raden andere potentiële leden van deze datingsite aan om zich niet in te schrijven of als dat al wel gebeurd is om zich zo vlug mogelijk uit te schrijven. Daarom bekijken we ook de mogelijkheden om een account bij VrouwZoektJou.nl zo vlug mogelijk op te zeggen.

Hoe VrouwZoektJou.nl opzeggen?

Uit de gebruiksvoorwaarden van de site leren we dat deze site voor dating de gebruikers zelf gemakkelijk de toegang tot de diensten kan ontzeggen. Wie als gebruiker deze site wil opzeggen, krijgt de mogelijkheid om dit te doen per SMS. U stuurt dan een bericht met ZOEK (code) STOP als tekst naar 2777. U krijgt dan nadien het bericht dat u bent afgemeld. Het is ook mogelijk om de VrouwZoektJou.nl op te zeggen door je account te verwijderen op de website.

Ons oordeel:

VrouwZoektJou.nl krijgt vaak slechte reviews. Gebruikers maken melding van nepaccounts en oplichting door fakeprofielen. Anderzijds is het vrij gemakkelijk om een account bij deze datingsite stop te zetten.

Naar de website
0 Gebruikers (0 Stemmen)
Wat zeggen anderen? Geef een score op
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Geef een score op

Tags

Eva Sanders

Mijn naam is Eva en ik ben trendwatcher op het gebied van Dating. Met mijn site probeer ik iedereen goed te informeren op het gebied van Dating websites.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook Lezen!

Close
Close